Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gond, ha nem szeretnék a lagziban vicces feladatokat?
Szerintem ez a Te Napod. Legyen úgy ahogy Te akarod.Punkt.
Vagy találj ki Te előre olyan programot ami neked is tetszetős és mellette nem kell akkor más viccelődés.Hm?
Barátnöm sem szereti ezeket, és kijelentette hogy ne legyen. csak egy ember szervezett nekik ilyet végig csinálta, de nem tetszett neki.
viszont hogy ne unatkozzanaka a vendégek, ö szervezett a vendégeknek pár dolgot.
és tényleg, ha föleg vacsora lesz vagy is nem csak egy gyors össze jövés, akkor kell szorakoztatnia vendégeket. de nem kell játékok. viszont közöld mindenkivel hogy ilyet nektek ne szervezzen.
olyannal lehet pl szorakpoztatni a vend´geket mint pl képvetítés.
az egyik kedvencem volt, mikor az egyik vendég aki szeretett fotozni, az összes vendégröl csinált képet úgy hogy pl mi a völegénnyel voltunk, mert a párom gyerekkori barátja. ott az elsö órában csinálta meg. majd gyorsan össze válogatta és a vacsora után elkezdték vetíteni és bemutattak a képek alapján mindenkit, pl "Karcsi és felesége Kata. Karcsi gyerekkorom óta a legjobb barátom neki köszönhetem elsö lerészegedésemet", így megismertük a többieket is és mindenkit érdekelt.
Mond meg hogy TE ilyet nem akarsz és nem is fogsz részt venni ilyenen így ne is próbálkozzanak.
Nálam is voltak "tabuk", amiket nem akartam meglátni átélni az esküvőmön. A ceremónia mesterrel leültünk ő hozta a játékokat én elolvastam és eldöntöttem mi lehet mi nem, illetve módosítottam a szabályokon stb. Így csak olyan játékok, mondókák, köszöntők stb voltak, amik nekem és a férjemnek is tetszettek. Teljesen tiszteletben tartotta a kéréseinket és nem szervezett be semmi olyat, amit nem akartunk. Mondjuk nálunk volt tojás mert szerintem az poén :D de ha neked ez nem tetszik akkor mondd meg nyugodtan, hogy te ezt nem akarod. Ne szégyellősködj használd a hangod és közöl mindenkivel mire ne számítsanak és mit ne szervezzenek. Határozott és komoly légy, mert ha szelíden és poénkodva adod elő akkor tuti beszerveznek valamit, hogy majd úgyis rávesznek. Viszont ha komoly vagy és enyhén erélyesen szólsz előre mindenkinek nem is próbálkoznak majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!