Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanság tényleg ennyire cikinek találjátok, ha lakodalomba lakodalmas zene van?
sokszor olvasom itt is máshol is,hogy ez mennyire gáz,stb.
Felénk ez a szokás (nem faluba élünk) és senki nem húzza a száját,hanem reggelig tartó tánc van.
persze mivel zenekar játszik,azért más is van-de főleg mulatós számokat adnak elő.
Én sem tartom cikinek, de a mulatós zene nem az én ízlés világom, feláll a szőr a hátamon, ha a szomszédok rázendítenek. Még nem döntöttem el, hogy a lagzimban milyen zene lesz, de a mulatósat megpróbálom kerülni.
21/L
Igen ciki, de ez nem csak mostanság az, hanem igényes helyeken régen is az volt...
Egy biztos: ha a zenekar az én lagzimon elkezdené húzni az aranyesőt, vagy a kicsi gesztenyét, biztosan repülnek - bér nélkül. :)
"Az aranyeső,és a kicsi gesztenye nem lakodalmas zene."
Bocs, a Bunyós Pityut nem vettem ide, azt hittem, hogy alapból ki van húzva mindenkinél...
Szerintem egyénfüggő. Mivel a lakodalom egy boldog esemény, olyan zene kell, ami feldobja, nem elb*ssza.
És számomra a lakodalmas sz*r zene. Minden alkalomkor. Ugyanígy pl. a tuctuc "zene" és a hip-hop.
Mindenki hallgasson azt, amit szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!