Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanság tényleg ennyire cikinek találjátok, ha lakodalomba lakodalmas zene van?
sokszor olvasom itt is máshol is,hogy ez mennyire gáz,stb.
Felénk ez a szokás (nem faluba élünk) és senki nem húzza a száját,hanem reggelig tartó tánc van.
persze mivel zenekar játszik,azért más is van-de főleg mulatós számokat adnak elő.
Az én párom antialkoholista, én sem nagyon iszom, és utáljuk a lakodalmas zenét. Apósomék otthon is van, hogy isznak is mulatnak rá, ha úgy tartja kedvük, hajnalig dinóm-dánom.
Csak azért mert ők ezt élvezik tartsunk ilyen lagzit?
Hát ez nem fog megtörténni. Előre közölni fogjuk mi lesz, akinek nem tetszik, annak nem kötelező részt venni.
Nekünk még olyan elképzeléseink is vannak, hogy nem szokványos helyen fogjuk tartani...hanem olyan helyen ahol tudunk majd még közösen játszani is meg hasonlók.
Igaz nálunk biztos nem több száz fős lagzi lesz. Kb. 50-en leszünk majd, biztos nem többen.
Cikinek nem találom, de nálunk nem olyan lesz. Mert nagyon nem az én stílusom. Ellötyögök rá más lagziján, de az enyémen hadd ne azt kelljen hallgatni.
Szerencse, hogy a násznép sem a hagyományos éjfélig tartó ivászatos mulatozós dajdaj-féle lakodalmat preferálja. De ha lenne olyan vendég is... án úgy vagyok vele, hogyha tényleg szeret minket, akkor élvezi a nem annyira kedvenc zenét is. Láttam már 80éves operettfüggő nagyit Edda-ra táncolni a rocker unokája esküvőjén. Aki fikázódik meg savanyul a sarokban, csak mert nem kifejezetten mulatós zene van, hanem más táncolható, és az neki nem elég lakodaaaaamas, az valszeg úgyis csak az ingyen kaja, pia, tánc miatt ment oda, és nem azért, mert kedvelné a párt. Ha ilyen rokonom lenne, engem nem zavarna, magáról állít ki rossz bizonyítványt.
(persze hozzátenném, azért táncolható, slágeres zenéket választanék, nem fúziós jazzt meg operát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!