Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanság tényleg ennyire cikinek találjátok, ha lakodalomba lakodalmas zene van?
sokszor olvasom itt is máshol is,hogy ez mennyire gáz,stb.
Felénk ez a szokás (nem faluba élünk) és senki nem húzza a száját,hanem reggelig tartó tánc van.
persze mivel zenekar játszik,azért más is van-de főleg mulatós számokat adnak elő.
Szerintem mindig elviselhetetlen. Nem ciki, de nem az én stílusom.
Aki meg elég részeg, annak verseket is olvashatsz fel, arra is táncolni fog.
Szerintem nem ciki. Én hiphop, rap és hasonló zenéket szeretek hallgatni, de a hagyományos (nem feltunnningolt tuc-tuc) lakodalmas zenéket is nagyon szeretem. Pár hete voltam egy esküvőn és ott alig vártam, hogy lakodalmas legyen végre, mert sokkal jobbak voltak akkor és ott, mint a kicsi gesztenye típusú dalok...Sokkal jobban lehetett rá táncolni, és a fiatalok is szerették + az idősebbek is.
22/L
Szerintem sem ciki lagziba lakodalmas zene. Sőt, nekem valahogy ez a természetes. Szerintem egy lakodalom lakodalmas zene nélkül nem is igazi lakodalom. Nekem valahogy összekapcsolódik a kettő. Nem voltam még olyan lagziba, ahol másmilyen zene lett volna, de nem is nagyon tudok ilyet elképzelni.
19/L
a részegségi faktorral egyenes arányban nő a kedvelt zenék halmaza. nos, egy lagziban sztem jelenlevők 90%-a fogyaszt alkoholt, sokan nem is keveset, ezáltal tökmind1 milyen zene megy.
alapvetően nem szeretem a mulatós zenét, de egy lagzin nem tudok elképzelni más fajtát. persze azért legyen benne némi ízlés. mondjuk azok a tipikus magyar házibulizenék teljesen jók egy lakodalomba, azokat mindenki ismeri, és jó eséllyel szereti is, tehát bulizni fog, ahogy a csövön kifér.
aki más zenét akar hallgatni, az menjen koncertre.
"voltam már olyan lakodalomba,ahol disco zene volt a 180emberből 30ember érezte jól magát,a többi meg csak "elvolt""
Akkor ott nem az volt a baj, hogy nem lakodalmas volt, hanem hogy olyan zene, amit nem szeret a többség. Egyébként én is rühellem a diszkót, de a lakodalmast is. A lagzimon biztosan valami rock lesz, de ugyan hallgatok azon belül eléggé szűk rétegnek szóló zenét is, ellenben ott inkább valami populárisabb lesz, így valamennyire mindenkinek tetszeni fog.
Én azt vettem észre, hogy inkább azt szólják le, akinek nem az szól... Én gyűlölöm a mulatós zenéket, így az esküvőnkön biztos, hogy nem az lesz, szerencsére a párom is egyetért velem. Bevallom őszintén, pont letojom magasról, hogy mások mulatós zenét várnak, miért is legyen az, ha az ifjú pár utálja? Inkább 60-70-80.-as évi rock&roll, amit mindenki ismer, lehet rá táncolni, és nem kell hozzá satu részegnek lenni, hogy élvezetes legyen.
20/L
ha normális tánc zenék vannak egy lagzin még az is jó tud lenni. DE azt nem értem miért gondolod,hogy a mulatós zenét csak satu részegen lehet élvezni.
Ahogy olvashattad többen is szeretik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!