Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet szépen a násznép tudtára adni h nem ajándékot szeretnénk hanem inkább pénzt?
Az ok egyszerű:6 éve vagyunk együtt és van egy 2,5 éves kislányunk is.Tehát mindenünk megvan, nincsen szükségünk étkészletre vagy ágyneműre vagy ilyesmi.
Valahogy szépen szeretném ezt megírni és a meghívó mellé rakni egy kis papíron.
ha mindenetek megvan, akkor minek a pénz?!
vagy miért nem mondjátok azt, hogy gyertek el, de ne hozzatok semmit, mert semmire sincs szükségünk
ja, hogy azért jó volna kapni valamit
lagzit nem azért csinál az ember, hogy abból szedje meg magát
vagy miért nem tartotok szűk családi körű esküvőt akkor?
kezd már nagyon elegem lenni az ilyen lagzikból...
Szülinapra se mentek ajándék nélkül :D
Kedves Kérdező, próbálj meg neten keresni kis versikét hozzá :)
Első vagyok.
Érdemben hozzászóltam.
Hogy neked nem tetszik, amit írtam, az már más tészta.
Értelek. 25 személy. De ezek szerint ezt is nehezetekre esik finanszírozni. Akkor minek? Ezzel az erővel meghívhatnád őket úgy is, hogy: "Gyertek, de a vacsorát mindenki magának fizeti."
Igen, én egyenesen undorítónak találom, ha kihangsúlyozzák, hogy pénzt kérnek. Ha pedig még rá is nyomtatják a meghívóra, azt egyenesen a tahóság legfelső fokának tartom. Hadd döntsem már el, hogy mit akarok AJÁNDÉKBA adni.
Igen, gyakran oldom meg úgy, hogy borítékban pénzt adok. De ha valaki kerek-perec kijelenten, hogy pénzt KÉR ajándékba, annak tuti vinnék valami 12 személyes rózsás étkészletet.
Meghívóra:
Kedves meghívott vendég és rokon,
Kérjük ne vegyétek tőlünk zokon,
Hogy ne legyen öt kávéfőző és pipere,
Ezért arra kérünk szépen titeket,
Hogy amit ajándékul nekünk szántok,
azt egy borítékban a kezünkbe adjátok!
Köszünjük szépen a segítségeteket,
És szeretettel várunk titeket!
"Kedves Barátok és Rokonok!
Aki nászunkra szép ajándékot adna,
a reánk szánt összeget tegye borítékba.
Háztartásunk teljes, nem is vágyunk másra,
közös életünk kezdetén egy kis támogatásra.
Ami kell a házban megvan már mindenünk,
csak a jövőnkről kell okosan döntenünk.
Segítsetek ti is, hogy ez könnyen menjen,
szívből köszönünk hát minden segítséget."
"Hosszú évek után mi is úgy döntöttünk, összekötjük egymással az életünk.
Az évek során egy-két dolog összegyűlt, poharak, étkészletek és ágyneműk, s még sok minden más is.
Csak egy dolog hiányzik! Hová tegyük őket?
Minden tisztelt vendég és rokon!
Kérünk Benneteket ne vegyétek zokon, de, hogy ne legyen öt kávéfőző s négy edénykészlet, ennek elkerülése végett, amit ajándékba szánnátok, inkább borítékban a kezünkbe adjátok.
Megígérjük nem vész kárba: előbb-utóbb befektetjük egy kisebb házacskába."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!