Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért "kell" minden lagziban töltött káposztának lennie?
Figyelt kérdés
Szerintem egyáltalán nincs benne semmi különleges... Vagy esetleg van erre valamiféle babona?2011. szept. 28. 14:57
41/46 anonim válasza:
Nem kell lennie, sőt megenni sem kell. Edd meg, ha szereted, ha jól esik, de ha nem, akkor hagyd ott. Ilyen egyszerű. :)
42/46 anonim válasza:
Kérdező, ez egy nagyon jó menü szerintem :) Ha én ott lennék az esküvődön, az az egyetlen bajom lenne, hogy nem tudnék dönteni, miből egyek, mert ez mind finoooooom!!!
43/46 anonim válasza:
Uhhh kérdező, ezek nagyon jóóóóók :)
Konkrétan minden kedvenc kajámat beletetted :DDD
44/46 A kérdező kommentje:
Na, örülök, hogy tetszik, jöhetnek még kommentek, ötletek! :)
2011. szept. 29. 11:17
45/46 anonim válasza:
Lakodalomban nem olyan kaja kell,amit az ifjú pár szeret,hanem amit a vendégek szeretnek!
A tartár bifsztek nem tartozik ezek közé, a töltöttkáposzta viszont igen.
Rántott hús pedig ma már nagyon kevés helyen esznek minden vasárnap.
46/46 anonim válasza:
Nem "kell", ez csak egy szimpla hagyomány, amit sokan tartanak, főleg ahol sok idős vendég van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!