Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltam anno egy lagziban és pár ismerőssel kissé berúgtunk, de rajta van a felvételen, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Részegen ott vergődünk a lagzin és a fél családfa előtt.
Minden megörökítve. Mit lehet tenni?
(kb 1hónapja volt)
2011. máj. 28. 11:30
2/20 anonim válasza:
most anno vagy egy hónapja?
amúgy meg egyet tehetsz: szégyelld magad! ;)
3/20 anonim válasza:
Már semmit.. Akkor kellett volna észnél lenni.
4/20 anonim válasza:
lol.
gondolom még nagyban tinik vagytok. kaptok 3 pohár pezsgőt és nagyban kidőltök ,elkeztdek ordítozni visongani.
5/20 A kérdező kommentje:
Jó lesz az 4üveg pálinkának is. Anno, nem anno egy hónapja volt.
2011. máj. 28. 11:36
6/20 anonim válasza:
már csak abból látszik h nagyon ritkán iszol vagy soha h azt írtad le h eggyütt mennyit ittatok. nemtudjuk hányan ittátok meg a 4 üveg pálinkát és azt sem tudjuk h 2 decis vagy 0.75ös volt-e.
7/20 A kérdező kommentje:
4*0,5l.
4en voltunk.
2011. máj. 28. 11:44
8/20 anonim válasza:
te emlékszel arra h mit csináltatok vagy csak a felvétel alapján vannak meg a részletek?
am tényleg mi volt az ami annyira kínos h emészted magad miatta? nehéz elképzelni egy lagzin egy kellemetlen helyzetet mert ha jól van megszervezve akk senki sem érzi magát kellemetlenül.
9/20 anonim válasza:
ja és egy darabig maradj távol az alkoholtól ha nemtudsz mértéket tartani.
10/20 A kérdező kommentje:
Mit tudom én, beszólogattunk olyanoknak, akiket nem ismertünk, az egyik haver ordibált a zenésznek, hogy adjon már valami mást, ne ez a sz@r menjen meg ilyenek.
2011. máj. 28. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!