Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretőből barátnő? Történt...

Szeretőből barátnő? Történt veletek, ismerőssel ilyen?

Figyelt kérdés
Van köztetek olyan, aki valaki szeretője volt egy ideig, majd nem bírta tovább és választás elé álíította a férfit, ő vagy a barátnő és őt választotta? vagy bármi hasonló eset, ahol szeretőből barátnővé váltatok vagy ismerősök köréből ilyen esetről tudtok? mennyi ideig vártatok? hogy történt?
2010. febr. 22. 20:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

konkrétan én vagyok az élö példa.tudom ocsmány dolog,de fél évig volt szeretöm,aki azota férjem,és nagyon jol megvagyunk.az elözöt azért csaltam meg,mert nagyon rossz volta kapcsolat,de kilépni sem engedett.végül megoldottam,választottam,és nem bántam meg.

ami mentsgemre szolgáljon magam mondtam el neki,és kértem hoyg engedjen el,mert köztünk már kb másfél éve semmi nem volt.

te melyik oldalon állsz?

2010. febr. 22. 20:53
 2/10 anonim ***** válasza:
94%
Én 2évig voltam szerető. Annyi idő kellett a páromnak, míg dönteni tudott az élettársa/családja és köztem. Sosem erőltettem, hogy velem legyen. Sokszor beszéltünk erről és megmondtam neki, hogy ne áltassuk egymást. Ha semmi esély arra, hogy csak velem legyen, akkor hagyjuk egymást, mert nekem nem a szeretősdi az életcélom. Ha úgy dönt, hogy a családjával marad, akkor azt is megértem, elvégre ott a gyereke, akit szeret. 2év kellett mire rendet tett magában. Már 5éve együtt vagyunk, másfél éve házasodtunk össze. Szerencsére a mai napig úgy gondolja, hogy jól döntött, mert azt a kapcsolatot már csak a gyerek tartotta össze!
2010. febr. 22. 20:56
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Velem történt ilyen.

Mármint nem én voltam a szerető, hanem én voltam a menyasszony, a vőlegényem pedig a bizonyos döntésnél nem engem választott, hanem a "szeretőt", aki mellesleg a legjobb barátnőm volt...

Már majdnem 4 éve együtt vannak, gyerekük is született, nekem is lett új párom és jóban vagyunk Velük is a történtek óta.

Te is valami hasonló helyzetben vagy Kedves Kérdező?

2010. febr. 22. 20:56
 4/10 A kérdező kommentje:
én a szerető vagyok...illetve ennek nem nevezném magam. csak 3x volt szex és mondtam neki, hogy hosszú távon nem akark szeretővé válni 22 évesen, félő, hogy a legszebb éveimet fecérelném el. ő viszont belém zúgott( én is belé, de ezt nem mondtam meg neki teljesen egyértelműen, mert védem magam) szóval most szenved, mindig megígéri többet nem keres, mégis ír. most egy ideje tényleg nem írt...szóval nem évek óta tart, 2 hónaposviszony, de elég szenvedélyes...a kapcsolata szerinte már halott, de még 2-3 hónapig próbálkozni akar és azt szeretné, ha én addig várnék rá, de ebben nem mentem bele...
2010. febr. 22. 21:00
 5/10 anonim ***** válasza:
93%
Én is szerető voltam,belefáradtam és lelki ismeret furdalásom is volt a családja miatt.Szakítottunk.De az élet valami rejtélyes okból megint össze sodort minket és ő hihetetlenül közeledNE.Még ellenállok,de nem tudom meddig fogom bírni:( Sz@r ügy nagyon.Soha nem gondoltam volna,hogy belekeveredek egy ilyenbe.
2010. febr. 22. 21:06
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerető voltam.Fél évig,akkor aztán lebuktatta magát a Párom.Azóta eljegyzett,született egy kisfiunk,nyáron házasodunk.
2010. febr. 22. 21:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
nálunk mindkettőnknek volt párja ugyh ő is szerető volt meg én is szoval érted:)a lényeg h holnapra várjuk szerelmünk gyümölcsét aki remélem még az éjszaka ad jelet magáról:)
2010. febr. 22. 21:33
 8/10 A kérdező kommentje:

ja és egy kérdés:

akik szeretők voltak! nem féltek, hogy a párotok újra megteszi? hogy hazudik és van valakije, csak most ti vagytok a barátnő/feleség oldalon....engem ez sose hagyna nyugodni.

2010. febr. 22. 23:14
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Néha megfordul a fejemben,de jobban bízok benne annál,hogy ilyeneken izguljak...
2010. febr. 22. 23:36
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

3 hónapig voltam szerető.

Sosem hazudott nekem mindig őszinte volt és ami a legfontosabb amikor rájött hogy szeret abban a pillanatban megmondta a feleségének, nem kényszerítettem Ő gondolta így (én nem is tudtam róla).

Fél év alatt lezajlott a válás és azóta egy család vagyunk (4 éve), ugyanúgy imádom és Ő is engem :-)

Megbízok-e benne? Határozottan igen

2010. febr. 23. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!