Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fórum! Mit gondoltok? Szeretőből barátnő/barát? Megcsaltak/megcsalók.
-Mi van ha már nem csak a szex fűzi össze a két illetőt, hanem érzelem is van a kapcsolatukban?
-Mi a helyzet ha tudjuk a párunknak is van vkije, de nekünk is. Mért félünk továbblépni?
-Évek/megszokás vs. egy új/jobb kapcsolat reménye.
-Te kockáztatnál, ha jönne egy "új" az életedbe és éreznéd, hogy vele jobb, mint a pároddal?
-Csaltak meg ill. léptél már félre?
-Hogy dolgozod fel a szakítást?
1, akkor mivan, szerelem, és szex együtt, isteni próbáld ki!
2,mert még szeretjük a másiket!
3,, évek óta megszokás, de ha már csak megszokás, akkor inkább újj kapcsolat reménye
4,igen, de áthondolnám alaposan:d nagyon alaposan,
5,nem, és nem is akarok
6,eddig többet én szakítottam, de amikor velem szakítottak, és szerettem is az illetőt, akkor nagyon nehezen, de valahogy kibírtam, ÉS MOST ITT AZ IGAZI!!!!
még valamit?????:P
1.Mi lenne...ha mindkét félnél fenn áll ez akkor gond nincs,lépni kell és elszakadni a jelenlegi párunktól.
2.Évek,megszokás,bizonytalanság,hogy esetleg a biztosat lecserélni a bizonytalanra.
3.Ha az az új valaki annyira megdobogtatja a szívem és nem csak fellángolás akkor igen...de ez kemény dió...
3.Léptem félre,nem derűlt ki.És szerettem a barátomat nagyon.
4.Hm...másfél hónapja szakítottunk a barátommal,4 évig voltunk együtt,ez volt az első szerelem mindkettőnknek.A szívem szakadt meg,azt hittem egy világ dőlt össze.És akkor csodák csodájára jött egy srác és minden rosszat elsöpőrt az életemből.1 hónapja vagyunk együtt,de szerelmes lettem:)Nekem így sikerűlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!