Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után lehet jó barát a volt barátnő?
"Barátságból lehet szerelem, de szerelemből barátság soha."
Persze lehettek jóba, de úgymond "igaz barát"-ok, nemhiszem hogy lesztek...
Sosem értettem ezt a felfogást. Még hogy két régi szerelmes barát maradjon... És mégis nem fura, mikor beszélgettek és előjönnek az emlékek, mikor szexeltetek? Vagy az érzés, hogy mennyire szerelmes voltál belé régen? Szerintem ez nem egészséges dolog, vagy barátság, vagy szerelem.
Nekem tuti nem menne.
Nekem 15 éve működik az exemmel a barátság dolog. Pedig mi házasok voltunk és volt közös babánk is, akit elvesztettünk.
A férjem szokta mondani,- amikor rákérdeztem, hogy őt mennyire zavarja,- hogy benne fel sem merül, hogy nekem már volt egy férjem, illetve hogy J. volt a férjem. Olyan, mintha egy unokatesó lenne. És igen volt hogy nálunk aludt, mert már külföldön él, de akkor sem volt semmi intimitás, pedig ketten voltunk a házban. Végtére is én az unokatesómmal se szexelnék...
Szerintem habitus kérdése....
Szubjektív.
Nálunk pl nem működött..,pedig akartuk csak nem ment.
Főleg ha még a szakítás után erős a kötelék elég rossz látni hogy mással van együtt az exed és közben a jelenlegi kapcsolatáról neked beszél.
Na persze ha nem idegesített vna ez.. és nem lett vna ez a kötelék.. akkor talán működhetett is volna.
De így nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!