Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítás után lehet jó barát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Acel kérdése:

Szakítás után lehet jó barát a volt barátnő?

Figyelt kérdés
Több év kapcsolat után ugyan a szerelem elmúlt legalábbis felőlem biztos, de még mindig jóban vagyunk. Lehet hogy tényleg csak barátok vagyunk?
2010. dec. 14. 22:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Könyörgöm, ennyire szélsőségesen ne legyünk liberálisak. Jó hogy nem beveszitek harmadiknak az "exet".
2010. dec. 15. 01:11
 12/17 anonim ***** válasza:

Lehet.

Ha időben kilépsz a párkapcsolatból (nem várod meg, míg valamelyikőtök félre lép).

Persze van bennem féltékenység, az exemben még nagyobb, de együtt már nem lennénk boldogok, ezért szakítottunk. A barátság megmaradt.

2010. dec. 15. 13:49
 13/17 anonim ***** válasza:

Hát nézzétek!

Nekem volt egy sráccal másfél éves kapcsolatom!csúnyán szakítottunk...és csak pár hónap múlva beszéltünk újra, akkor beszéltük meg ezeket is.Ez volt több mint egy éve. Azóta minden nap beszélünk, és olyan dolgokban kéri és kérem a tanácsát, és olyan dolgokat mondunk el egymásnak amiket másnak nem, mert egymást ismerjük.De ennél több nincs, és már nem is lesz!

Nekem 9 hónapja van párom, és nagyon szeretem!

Neki van és ő is szerelmes, épp azt beszéljük ki mit vegyen a párjának.

Szóval tényleg hagyni kell elmúlni a szerelmet, és csak utána!Mi ezért tudjuk ezt így fenntartani, és persze amíg együtt voltunk ő volt a legjobb barátom.

20L

2010. dec. 15. 22:51
 14/17 anonim ***** válasza:

"Szóval tényleg hagyni kell elmúlni a szerelmet, és csak utána!Mi ezért tudjuk ezt így fenntartani, és persze amíg együtt voltunk ő volt a legjobb barátom.

20L"

Pont itt van a baj.

2010. dec. 16. 09:26
 15/17 anonim ***** válasza:
Lehet. A legjobb barátom történetesen az exem. Nincs még egy ember aki annyira ismer, mint ő. Hihetetlen szoros kötelék van köztünk.
2011. máj. 16. 17:27
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem lett az, nem lett a belőle barát... de az idő múlásával egyre jobban rájöttem hogy nem is szeretném.
2011. jún. 8. 00:25
 17/17 anonim ***** válasza:
Én nem bírom elképzelni, és bár nem vagyok rosszba egyik exemmel sem, de nem menne az a nagy barátság. A legjobb fiúbarátommal volt egy 2-3 hetes időszak mikor kavartunk, de csókon kívül nem volt semmi, egyszerűen nem ment a dolog köztünk. Na vele azóta is legjobb barátok vagyunk, de másképp nem működik a szakítás után barátok dolog.
2012. máj. 29. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!