Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után lehet jó barát a volt barátnő?
Lehet.
Ha időben kilépsz a párkapcsolatból (nem várod meg, míg valamelyikőtök félre lép).
Persze van bennem féltékenység, az exemben még nagyobb, de együtt már nem lennénk boldogok, ezért szakítottunk. A barátság megmaradt.
Hát nézzétek!
Nekem volt egy sráccal másfél éves kapcsolatom!csúnyán szakítottunk...és csak pár hónap múlva beszéltünk újra, akkor beszéltük meg ezeket is.Ez volt több mint egy éve. Azóta minden nap beszélünk, és olyan dolgokban kéri és kérem a tanácsát, és olyan dolgokat mondunk el egymásnak amiket másnak nem, mert egymást ismerjük.De ennél több nincs, és már nem is lesz!
Nekem 9 hónapja van párom, és nagyon szeretem!
Neki van és ő is szerelmes, épp azt beszéljük ki mit vegyen a párjának.
Szóval tényleg hagyni kell elmúlni a szerelmet, és csak utána!Mi ezért tudjuk ezt így fenntartani, és persze amíg együtt voltunk ő volt a legjobb barátom.
20L
"Szóval tényleg hagyni kell elmúlni a szerelmet, és csak utána!Mi ezért tudjuk ezt így fenntartani, és persze amíg együtt voltunk ő volt a legjobb barátom.
20L"
Pont itt van a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!