Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért "kell" minden lagziban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért "kell" minden lagziban töltött káposztának lennie?

Figyelt kérdés
Szerintem egyáltalán nincs benne semmi különleges... Vagy esetleg van erre valamiféle babona?
2011. szept. 28. 14:57
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
64%

Menü:

Előétel:

Majonézes, mandarinos jércesaláta

Leves:

Bécsi húsleves gazdagon

Főétel:

Baconnal, füstölt sajttal töltött jérce

Libamájjal töltött rántott pulykamell

Gödöllői sertésszűz

Juhtúróval töltött gombafej

Grillsajt

Köret:

Hasábburgonya, párolt zöldség, rizs

Desszert:

Körtébe töltött marcipán fehér csokiöntettel

Éjféli menü:

Mini töltött káposzta

Hidegtál

Italok:

Szénsavas üdítők:Coca Cola,Cola light, Fanta narancs, Fanta citrom, Sprite

Rostos üdítők: Next baracklé, Alley 100 narancs, Alley 100 alma, Nestea

Sör:Laskó csapolt sör

Borok: Módos szekszárdi cuvée (vörös),Módos cserszegi füszeres( fehér) kimért minőségi zamatos borok

és ásványvizek,pellini kávék, capuccino, espresso

2011. szept. 28. 15:26
 22/46 anonim ***** válasza:
én még nem voltam olyan lagziba ahol csak rántott hús lett volna.ált.-ban többféle sülthús,és pörkölttel szoktam találkozni.
2011. szept. 28. 15:27
 23/46 A kérdező kommentje:

15:26, ez látod nem is rossz menü, belekóstolnék. :)

De az a nyavalyás kápi ott kacsint az alján! :)

2011. szept. 28. 15:29
 24/46 anonim ***** válasza:

15:26

Összefolyt a nyál a számba...

2011. szept. 28. 15:30
 25/46 anonim ***** válasza:
Igen, ott kacsint, de mondom, hidd el isteni volt mindenki imádta és úgy elfogyott, h mire danéztem alig tudtam enni belőle :) Így szerintem ne legyél annyira ellene. :) Amúgy mennyibe kerül ez szerinted? Úgy, h a felsorolt italok korlátlanul bennevoltak?? :))
2011. szept. 28. 15:32
 26/46 anonim ***** válasza:
80%
1ébként nem mind1 a kaja?nem erről szól hanem h 2 ember összeköti az életét és h jót mulasson a násznép...az evés csak kiegészítés...
2011. szept. 28. 15:36
 27/46 A kérdező kommentje:

ma 15:32

Szabad a gazda, nincs tippem! :)

2011. szept. 28. 15:42
 28/46 anonim ***** válasza:
81%
15:24-nél a pont! Ahogy leírta, tökéletesen úgy néz ki egy igazi magyar lagzi. Annyi, hogy felénk 11-kor van a torta, mivel éjfélkor táncol ki az ifjú pár átöltözni a menyecske tánchoz. Szárma azaz töltött káposzta hajnal 3-kor van, ezért is hívjuk hajnali terítésnek. Bizony hogy nagyon jól jön a fincsi zsíros kaja, hajnalra már mindenki kicsit kapatos és ez az étel helyre teszi a részeg gyomort.
2011. szept. 28. 15:42
 29/46 anonim ***** válasza:
15:32 8700Ft/fő. Szerintünk nagyon megérte, főleg, hogy 60 főre volt 4 pincér, akik még a kutyám fülét is vakargatták hajnalban tálcával egyensúlyozva, miközben pakolásztak el. MIndenki figyelt ránk, kedvesek voltak és rugalmasak. egyébként a Római Parton volt az étterem. Akit érdekel, küldöm a nevét, webcímét :)
2011. szept. 28. 15:47
 30/46 anonim ***** válasza:
78%
nálunk is hasonló a menü, és igen is van káposzta. Nekem nem gond, ha nincs más esküvőn, tényleg nem, de én szeretném, ha lenne nálunk. semmi különösebb oka nincs. A menünk a szokásos lesz: leves, sültes tál, pörkölt és süti, éjfélkor káposzta. nem nagy durranás, de erre van keret, lehet, hogy még erre se. Az a cél, hogy aki eljön, tudjon választani, finom legyen és jól lakjon. És most vagy különlegeset választok, és kevesebb vendéget hívok, vagy kevesebb kaját, vagy meghívom a számomra fontos embereket, és akkor finom kajával várom őket. Lehet, hogy snassz, de ez az, amit általában mindenki szeret.
2011. szept. 28. 15:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!