Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért "kell" minden lagziban töltött káposztának lennie?
Nálunk nem volt töltöttkáposzta. Viszont 3 fajta leves volt, két fajta pörkölt és kb. 8 fajta sült. Ebben volt,ami roston volt és volt,ami rántott.
A nagyon különleges dolgokkal pedig vigyáznék. Nem egy olyan lagziban voltunk,ahol annyira akarták cifrázni,hogy a végén egy sz.r lett.
Az nekem furcsa,hogy ha valaki vega, akkor a menü is az. Én sem szeret pl. a pörköltet, mégis volt!
Szerintem két EMBER köti össze az életét, nem két MAGYAR.
És az ízlés nem a nemzetiségtől függ. Én pl. imádom a tésztákat, és az lenne a menü. Akinek nem tetszik, nem muszáj enni.
Hát nem tudom. Engem úgy neveltek,ha vendéget hívok, akkor azért odafigyelek az ő ízlésére is. Ha már mondjuk eljön és ajándékot is hoz,akkor nekem az a minimum,hogy nem szarom le,hogy tud-e mit enni.
De akkor úgy látszik más,máshogy gondolja!:)
Szerintem ezek az "uncsi" ételek azért vannak minden lagziban, mert ezeket a legtöbb ember szereti.
Mondjuk én tuti nem ilyeneket szeretnék a sajátomban, töltött káposztát főleg nem, bár persze ha a leendő férjem ragaszkodik hozzá, akkor lehet, de én nem fogom erőltetni.
De egy biztos nem lesz: rántott hús!
És szerintetek ez milyen? :)
ELŐÉTEL:
- Hortobágyi húsos palacsinta
- Tatárbifsteak pirítóssal
LEVES:
- Tárkonyos raguleves
- Újházi tyúkhúsleves (csak hogy mindenkinek meglegyen az öröme. :) )
- Fokhagymakrémleves (a vegáknak)
FŐÉTEL:
- Hagymás rostélyos (mert szeretem)
- Cordon bleu (mert azt mindenki szereti, de mégsem rántott húúúús)
- Rántott camembert
- Bakonyi sertéstokány
KÖRETEK:
- Rizi-bizi
- Fűszeres tepsis burgonya
- Grill zöldségek
DESSZERT:
- többféle palacsinta (Nutellás, barackízes, túrós, vaníliapudingos)
- Marcipánnal töltött körte csokimázban (bocsi Kommentelő, de amint ezt megláttam, beleszerettem. :) )
HAJNALBAN:
- Egészben sült malac
- Krumplisaláta
- Káposztasaláta
+ pogácsa, ami mindig kint van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!