Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért "kell" minden lagziban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért "kell" minden lagziban töltött káposztának lennie?

Figyelt kérdés
Szerintem egyáltalán nincs benne semmi különleges... Vagy esetleg van erre valamiféle babona?
2011. szept. 28. 14:57
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
74%

Nálunk nem volt töltöttkáposzta. Viszont 3 fajta leves volt, két fajta pörkölt és kb. 8 fajta sült. Ebben volt,ami roston volt és volt,ami rántott.

A nagyon különleges dolgokkal pedig vigyáznék. Nem egy olyan lagziban voltunk,ahol annyira akarták cifrázni,hogy a végén egy sz.r lett.

Az nekem furcsa,hogy ha valaki vega, akkor a menü is az. Én sem szeret pl. a pörköltet, mégis volt!

2011. szept. 28. 15:51
 32/46 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem két EMBER köti össze az életét, nem két MAGYAR.

És az ízlés nem a nemzetiségtől függ. Én pl. imádom a tésztákat, és az lenne a menü. Akinek nem tetszik, nem muszáj enni.

2011. szept. 28. 16:01
 33/46 anonim ***** válasza:
mert az a kedvenc kajám :))
2011. szept. 28. 16:04
 34/46 anonim ***** válasza:
86%

Hát nem tudom. Engem úgy neveltek,ha vendéget hívok, akkor azért odafigyelek az ő ízlésére is. Ha már mondjuk eljön és ajándékot is hoz,akkor nekem az a minimum,hogy nem szarom le,hogy tud-e mit enni.

De akkor úgy látszik más,máshogy gondolja!:)

2011. szept. 28. 16:05
 35/46 anonim ***** válasza:
75%
Az elfogyasztott alkohol mennyiség miatt szokták "utóételnek" felszolgálni.
2011. szept. 28. 17:07
 36/46 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem ezek az "uncsi" ételek azért vannak minden lagziban, mert ezeket a legtöbb ember szereti.

Mondjuk én tuti nem ilyeneket szeretnék a sajátomban, töltött káposztát főleg nem, bár persze ha a leendő férjem ragaszkodik hozzá, akkor lehet, de én nem fogom erőltetni.

De egy biztos nem lesz: rántott hús!

2011. szept. 28. 17:17
 37/46 anonim ***** válasza:
Nálam mákos tészta lesz... :)
2011. szept. 28. 17:41
 38/46 anonim ***** válasza:
A tökfőzelékkel és a paradicsomlevessel együtt mindennél jobban utálom a töltött káposztát, ezért az én lagzimon 100%, hogy nem lesz. Hogy lesz-e lagzim, azt nem tudom, de hogy töltött káposzta nem lesz rajta, az a halálnál is biztosabb.
2011. szept. 28. 18:48
 39/46 anonim ***** válasza:
57%
egyébként miért kell abból kiindulni, hogy éjfélre mindenki pi.csarészeg? én ilyeneket meg se hívnék akkor se, ha rokon...
2011. szept. 28. 18:50
 40/46 A kérdező kommentje:

És szerintetek ez milyen? :)

ELŐÉTEL:

- Hortobágyi húsos palacsinta

- Tatárbifsteak pirítóssal

LEVES:

- Tárkonyos raguleves

- Újházi tyúkhúsleves (csak hogy mindenkinek meglegyen az öröme. :) )

- Fokhagymakrémleves (a vegáknak)

FŐÉTEL:

- Hagymás rostélyos (mert szeretem)

- Cordon bleu (mert azt mindenki szereti, de mégsem rántott húúúús)

- Rántott camembert

- Bakonyi sertéstokány

KÖRETEK:

- Rizi-bizi

- Fűszeres tepsis burgonya

- Grill zöldségek

DESSZERT:

- többféle palacsinta (Nutellás, barackízes, túrós, vaníliapudingos)

- Marcipánnal töltött körte csokimázban (bocsi Kommentelő, de amint ezt megláttam, beleszerettem. :) )

HAJNALBAN:

- Egészben sült malac

- Krumplisaláta

- Káposztasaláta

+ pogácsa, ami mindig kint van.

2011. szept. 29. 08:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!