Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért "kell" minden lagziban töltött káposztának lennie?
Figyelt kérdés
Szerintem egyáltalán nincs benne semmi különleges... Vagy esetleg van erre valamiféle babona?2011. szept. 28. 14:57
1/46 anonim válasza:
Én még nem voltam olyan lagziban, ahol lett volna töltött káposzta. :) A mi lagzinkon sem volt.
2/46 anonim válasza:
Szerintem praktikus. Finom, általában mindenki szereti. Egyszerre sok főzhető, melegíthető, sőt annál finomabb.
3/46 anonim válasza:
Nálunk sem volt, bár a miénk nem tartott hajnalig.
Ahol van, ott sem hiszem, hogy az ember jóízűen meg bírná enni annyi étel, sütemény (ital...) után.
Biztos van valami hagyomány jelentése, utána kellene nézni.
4/46 anonim válasza:
Mondjuk en nem szolgaltatnam fel az en eskuvomon. Valami erdekesebbet valasztanek. Eddig meg videki lagzikban lattam csak. Lehet, hogy valami szokas, babona, nem tudom. En is megszeretnem tudni mar vegre.
5/46 anonim válasza:
Én se tenném be, de mivel jól felszedi az alkoholt, a nagy lagzikon praktikus.
6/46 anonim válasza:
Ez itt, hagyomanyos lakodalmi vacsorat, ket menut is hirdett. Egyikben sincs toltott kaposzta.
7/46 anonim válasza:
Nem kifejezetten vidéki szokás. Ősidők óta a menü része. Persze sokhelyen már divatba jött a sültes tálra a rántott sajt is, de ettől függetlenül maradt a káposzta is, próbálják variálni mindig a menüt, de az alapok ugyanazok. Szerintem sokan szeretik, és egy lagzi nem lagzi káposzta nélkül..ez olyan, mintha nem lenne menyasszonytorta..
A húsleves is örök, azt sem fogják lecserélni (remélem) brokkolikrémlevesre.
8/46 anonim válasza:
Nem tudom, de én nagyon utálom a töltött káposztát. A szagától is rosszul vagyok..
9/46 anonim válasza:
Én csak olyanban voltam, ahol éjfélkor jött a töltött káposzta. Jelentősége annyi, hogy ez az éjféli vacsora, legalábbis másról nem tudok.
10/46 anonim válasza:
Nem is tudom, bár szeretem a töltött káposztát, de elképzelem hogy egy százfős esküvőn vacsora után sorban állnak a wc-nél a vendégek... Hát inkább kihagynám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!