Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért "kell" minden lagziban töltött káposztának lennie?
"Ahol van, ott sem hiszem, hogy az ember jóízűen meg bírná enni annyi étel, sütemény (ital...) után. "
Nah egy valamire való lagziban lennie kell húslevesnek, főtt húsnak, töltött káposztának, sültes tálnak. Mostanában divat a vadpörkölt is. Én csak! olyan lagziban voltam, ahol volt töltött kápi, az én lagzimmal együtt kb. 15 lagziban voltam életem folyamán eddig (sok az uncsitesó)..szóval tapasztalt vagyok e téren.
Nincs babona, ez a kialakult menü..Amúgy mindenből egy kicsit szoktak enni, és akkor fér a káposzta is. De van, ahol a káposzta az éjféli fogás..
"de a menü szinte mindig ugyanaz: Újházi tyúkhúsleves,rántott hús, vegyes köret stb. unalom a köbön."
Egyetértek... Unalom a köbön. Húslevest, rántott húst legalább kéthetente eszik az ember, nehogymár még egy esküvőn is ezt kelljen enni... Pláne, ha már szakácsok készítik az ételt, nem a nagymama, igenis érdemes valami különlegeset kérni.
Na, most borzadj, magyar, az én esküvőmön brokkolikrémleves lesz.
Lévén két vega vagyunk, elég fura lenne a hagyományos menü, amiből nem eszünk egy falatot sem.
15:11 es vagyok. Nálunk ez volt a menü. Szerepelnek az italok is. Szerintem szuper volt. Tippelj amúgy mennyi volt egy főnek, úgy, hogy nem volt dugódíj, nem volt szervízdíj, terembérlet, a székszoknyák, terítésk, és a lufik bennevoltak az árban és bármeddig ottlehettünk+egy szobát kaptunk egy éjszakára+reggelit. Jah és a kutyám is ottlehetett velünk egész este. Nem vidék, annyit segítek. Amúgy bejön ez a menü? :)
Nálunk a lakodalmas menü tyúkhúsleves, marhapörkölt túrós tésztával, utána mindenféle sült- és rántott husik körettel.
Éjfélkor jön a torta.
A töltött káposzta a hajnali terítés egyetlen és állandó eleme - hajnali 2 és 4 között tálalják (sokáig tartanak a lagzik, és nem ritka a 400 személyes sem).
Nekem ez a lagzis menü.
Ha mást tennének elém, az már nem ugyanaz.
Brokkolikrémlevest, meg homárt kimondhatatlan nevű szószban bármikor rendelhetek étteremben, de lagzis menü nincs minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!