Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratotok, ferjetek, hanyszor megy el haverozni egy heten es mennyi idore?
Akkor én leszek majdnem az ellenpélda,talán le is pontoztok!
Nálunk ilyen nincs,hogy barátnőzés vagy haverozás!Ha előfordul az nem este,éjszaka hanem NAPPAL,DÉLUTÁN!
Nem vagyok házisárkány,és társfüggő sem.
Nekem a férjem nem haverozik,nem kocsmázik sőt,tovább megyek.Neki nincs erre szüksége!
Hétköznap 7-8ig dolgozik,örül ha hazaér!
Hétvégén ha van valami céges buli vagy bármilyen buli,akkor EGYÜTT MEGYÜNK.Nem feltétlenül lógunk egymás nyakán,mert ameddig pl a pasik meccset néznek,kártyáznak,isznak, addig a párjaik-mi nők,asszonyok a másik szobában tv-zünk,babázunk,pletykázunk!
De az ilyen is ritka!Amikor nincs ilyen "buli" akkor többnyire együtt vagyunk akár otthon akár a városba,mivel hétköznap nem sokat lehetünk.Vagy éppen hazalátogatunk szüleinkhez.Nálunk ez a normális.
Amikor nem voltunk együtt,előfurdult hogy kocsmázott,haverozott,ivott,de amikor összejöttünk természetes volt hogy nem jár ilyen lezüllött helyekre,és nem is hiányzik neki.
Nagyon jó ez így,nekem ez jelenti a tökéletes család alapját...,nem pedig az hogy az apa heti 3szor a kocsmában haverozik,miközben én otthon küszködök a gyerekkel.
Kedves kérdező!
Én is babát várok, és észrevettem a férjemen ugyanezt a metódust...
Írják itt páran hogy vagy megszoksz vagy megszöksz, csak így már nehezebb, ha ott a baba, és nálunk meg az volt a gond hogy eleve nem ilyen típus csak ilyen lett mostanában. Én pedig nem is tudok elmenni ebben az állapotomban szórakozni, fáradt is vagyok, érzékeny is vagyok. Én már annyira kivoltam hogy írtam melyik nap mennyit sörözik, és nem azért mers sárkány vagyok, de konkrétan a függőségtől is féltem.
Aztán egyik napról a másikra visszaváltozott, kedves, szeretget, nem nagyon megy el, nem iszik semmit, kalákát hallgat egész nap, és készülődik ő is- kiságyat szerel össze stb. Azt hiszem ez valami pánik lehetett nála, reméljük a te párodnál is ez van.
De hogy hogyan tudod ezt a tudatára juttatni- sajnos fogalmam sincs.
A férjem nem jár haverozni, a munkából siet haza hozzánk, alig várja, hogy a fiaival futkosson a kertben:)Elmondása szerint neki ez az igazi kikapcsolódás.
Én sem barátnőzök, néha eljön hozzánk egy-két ismerős házaspár, főleg így nyaranta, grillezünk, beszélgetünk, de max. este 8-ig, mert utána fürdetjük a gyerekeket és készülünk az esti lefekvéshez:)
Mi így vagyunk boldogok:D
Egy házasságban, nincsen külön program!!
Ja egymás seggébe kell ülni,aztán meg elválni,mert már okádunk a másiktól.
Az én férjem borzasztó ritkán megy el egyedül valahova.Mi is pont most várjuk az első babánkat :)
Ha el is megy, akkor max egy sörre egy haverjával. De ez tényleg nagyon ritka. (kb 4-5 havonta 1x) Általában kettesben megyünk ide oda, vagy pluszba jönnek a testvéremék, és nekik a párjaik. Ilyenkor elmegyünk biliárdozni, kirándulni, moziba, színházba, vagy csak összeülünk a kertünkben egy sütögetős-borozós estre :)
mióta gyerekek vannak,a szabad idejét nem akarja nagyon máshol tölteni. így havi 1x ül be a barátaival a kedvenc kávézójukba-nem iszik
előtte heti 1x ment. bulizni csak alkalmakkor-legénybúcsú- más alkalommal együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!