Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Baratotok, ferjetek, hanyszor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratotok, ferjetek, hanyszor megy el haverozni egy heten es mennyi idore?

Figyelt kérdés
mi a normalis szerintetek?
2011. szept. 24. 13:47
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
88%

Akkor én leszek majdnem az ellenpélda,talán le is pontoztok!

Nálunk ilyen nincs,hogy barátnőzés vagy haverozás!Ha előfordul az nem este,éjszaka hanem NAPPAL,DÉLUTÁN!

Nem vagyok házisárkány,és társfüggő sem.

Nekem a férjem nem haverozik,nem kocsmázik sőt,tovább megyek.Neki nincs erre szüksége!

Hétköznap 7-8ig dolgozik,örül ha hazaér!

Hétvégén ha van valami céges buli vagy bármilyen buli,akkor EGYÜTT MEGYÜNK.Nem feltétlenül lógunk egymás nyakán,mert ameddig pl a pasik meccset néznek,kártyáznak,isznak, addig a párjaik-mi nők,asszonyok a másik szobában tv-zünk,babázunk,pletykázunk!

De az ilyen is ritka!Amikor nincs ilyen "buli" akkor többnyire együtt vagyunk akár otthon akár a városba,mivel hétköznap nem sokat lehetünk.Vagy éppen hazalátogatunk szüleinkhez.Nálunk ez a normális.

Amikor nem voltunk együtt,előfurdult hogy kocsmázott,haverozott,ivott,de amikor összejöttünk természetes volt hogy nem jár ilyen lezüllött helyekre,és nem is hiányzik neki.

Nagyon jó ez így,nekem ez jelenti a tökéletes család alapját...,nem pedig az hogy az apa heti 3szor a kocsmában haverozik,miközben én otthon küszködök a gyerekkel.

2011. szept. 26. 14:44
 42/53 anonim ***** válasza:
97%
Utolsó, tényleg ez a normális egy családban, nem az, mikor heti 3x haverozni jár.Már felnőtt, felelősséggel tartozó emberek vállalnak gyereket.Egy nő, hogy menjen gyerekkel koktélozni hetente többször. Néha néha belefér, de heti több alkalommal szerintem se ideje, se lehetősége. Ha a férjének fontosabbak a haverok, mint a párja és a gyereke, ott már bibi van.
2011. szept. 26. 14:59
 43/53 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem se normalis a heti tobbszori alkalom.Nekem az a normalis, hogyha egyutt megyunk szorakozni- ha szeretem, akkor miert idegesitene a jelenlete?Persze, nem kell osszenoni, de biztos nem lennek olyan pasival, akinek arra van igenye, hogy heti 3x kanbulit tartson.Mi a parommal kb evente 2-3szor megyunk kulon bulizni, szerencsere neki sincs igenye arra, hogy nelkulem csavarogjon.
2011. szept. 26. 17:56
 44/53 A kérdező kommentje:
meg annyit a vedelmere,hogy delutan megy el,kb.2kor,4 kor es itthon van 3 ora mulva
2011. szept. 26. 19:30
 45/53 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Én is babát várok, és észrevettem a férjemen ugyanezt a metódust...

Írják itt páran hogy vagy megszoksz vagy megszöksz, csak így már nehezebb, ha ott a baba, és nálunk meg az volt a gond hogy eleve nem ilyen típus csak ilyen lett mostanában. Én pedig nem is tudok elmenni ebben az állapotomban szórakozni, fáradt is vagyok, érzékeny is vagyok. Én már annyira kivoltam hogy írtam melyik nap mennyit sörözik, és nem azért mers sárkány vagyok, de konkrétan a függőségtől is féltem.

Aztán egyik napról a másikra visszaváltozott, kedves, szeretget, nem nagyon megy el, nem iszik semmit, kalákát hallgat egész nap, és készülődik ő is- kiságyat szerel össze stb. Azt hiszem ez valami pánik lehetett nála, reméljük a te párodnál is ez van.

De hogy hogyan tudod ezt a tudatára juttatni- sajnos fogalmam sincs.

2011. szept. 29. 18:01
 46/53 anonim ***** válasza:
100%

A férjem nem jár haverozni, a munkából siet haza hozzánk, alig várja, hogy a fiaival futkosson a kertben:)Elmondása szerint neki ez az igazi kikapcsolódás.

Én sem barátnőzök, néha eljön hozzánk egy-két ismerős házaspár, főleg így nyaranta, grillezünk, beszélgetünk, de max. este 8-ig, mert utána fürdetjük a gyerekeket és készülünk az esti lefekvéshez:)

Mi így vagyunk boldogok:D

2011. szept. 29. 20:05
 47/53 anonim ***** válasza:
10%

Egy házasságban, nincsen külön program!!

Ja egymás seggébe kell ülni,aztán meg elválni,mert már okádunk a másiktól.

2011. szept. 29. 22:03
 48/53 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjem borzasztó ritkán megy el egyedül valahova.Mi is pont most várjuk az első babánkat :)

Ha el is megy, akkor max egy sörre egy haverjával. De ez tényleg nagyon ritka. (kb 4-5 havonta 1x) Általában kettesben megyünk ide oda, vagy pluszba jönnek a testvéremék, és nekik a párjaik. Ilyenkor elmegyünk biliárdozni, kirándulni, moziba, színházba, vagy csak összeülünk a kertünkben egy sütögetős-borozós estre :)

2011. szept. 29. 23:30
 49/53 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ebben is meg kell találni az arany középutat. Nem szabad visszafogni, ha menni szeretne, ugyanakkor azt neki is meg kell értenie, hogy a családdal is kellene lennie. Az én férjem egyébként nem szokott menni haverozni (igazából nincs is, aki volt, az külföldön él már, kollégák meg nem igazi haverok, nincs velük semmi gond, de ők is a családdal vannak). Most elég nehéz időszakot élünk (gyerkőc hiszti), mindketten mondtuk egymásnak, hogy ha el akarna menni az egyik pár napra lazulni, akkor csak nyugodtan. De nem mentünk. Tehát tiltva nincs.
2011. szept. 30. 09:30
 50/53 anonim ***** válasza:
100%

mióta gyerekek vannak,a szabad idejét nem akarja nagyon máshol tölteni. így havi 1x ül be a barátaival a kedvenc kávézójukba-nem iszik

előtte heti 1x ment. bulizni csak alkalmakkor-legénybúcsú- más alkalommal együtt

2011. szept. 30. 11:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!