Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Baratotok, ferjetek, hanyszor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratotok, ferjetek, hanyszor megy el haverozni egy heten es mennyi idore?

Figyelt kérdés
mi a normalis szerintetek?
2011. szept. 24. 13:47
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, szerintem ha valaki házasságban vagy együttb él akkor már sok a heti 2-3 alkalom. Én férfi vagyok, de fél évenként ha 1-2 szer elmegyek egyedül. Nálunk nagyon ritka a külön program, szinte mindig együtt megyünk szorakozni haverokkal, családtagokkal.
2011. szept. 24. 15:58
 22/53 anonim ***** válasza:
64%

Egy házasságban, nincsen külön program!!

De hát itt úgyis mindenki hüly*e, tehát az a "normális" aki heti hétszer megy el!!

Az "elmenésről" jut eszembe:

Az öreglány átkiabál a szomszédasszonynak:

- Marcsi! Elment már a postás??

- Még nem sikerült neki, pedig már nagyon nyög!! :)

2011. szept. 24. 16:06
 23/53 anonim ***** válasza:
28%
Miért ne lehetnének külön programjaink? A nap minden pillanatát együtt kell tölteni? Ez hülyeség. Mi járunk sokat sétálni, moziba, mindenféle kettesben, járunk koncertekre, iszogatni, házibulikba barátokkal, és én járok a barátnőimmel vásárolni, koktélozni, dumálni NÉLKÜLE, ő pedig eljár a barátaival sörözni NÉLKÜLEM. Ez mitől nem egészséges és normális??
2011. szept. 24. 16:20
 24/53 anonim ***** válasza:
34%

Egy kis különlétre mindenkinek szüksége van. Elszoktam járni én is barátnőmmel vagy az egyik jó barátommal ide-oda, beszélgetünk, Ő nincsen velünk. Ő is valamikor elmegy, de az ritka. Már én küldöm, hogy menjen. Ha még el is megy, szokott engem is hívni.

Ez badarság, hogy minden percet együtt kell töltsük. Persze nem szabad a ló túlsó oldalára átesni. Nem szabad megfojtani sem, de együtt is kell tölteni időt... Aranyközéputat kell választani, s nem lehet általánosítani, hisz az egyéntől is függ, hogy neki mik az igényei.

2011. szept. 24. 16:54
 25/53 anonim ***** válasza:
53%

Miért ne lenne a házasságban külön program? Miért kéne nekem a férjem hobbiait üzni és neki az enyémet?

Ő is mehet csinálni amit ő szeret és én is. Azért önállő személyek maradtunk akkor is ha házasok vagyunk

2011. szept. 24. 16:59
 26/53 anonim ***** válasza:
97%
Látom nem értitek, nem a külön programról van szó, az ellen senki nem hadakozik. Arról van szó, hogy a kérdező párja elmegy hetente 3* haverokkal, és a kérdezővel sehova se megy.Ez gáz, mert ha a fennmaradó 4 napban elvinné a kérdezőt is valahová, nem akadna ki.
2011. szept. 24. 17:05
 27/53 anonim ***** válasza:
6%

Szervezzen a kedves kérdező programot. Azt mondja,csak otthon ülnek és tévéznek.

Vegyen színház-, mozijegyet, hívjon barátokat grillpartira, csináljon pikniket hétvégén.....ne csak üljön és várja, hogy majd történik valami

2011. szept. 24. 17:09
 28/53 A kérdező kommentje:
koszi a 17:05-nek,hogy ravilagitott,mit kerdeztem eredetileg:)mindig bele egyezik,ha mondom,hogy menjunk valkahova,pl.mondom hetfon-menjunk moziba holnap,azt mondja,ok,menjunk penteken.erre penteken mondja,hogy neki nincs kedve...nem vitatkozik,ram hagyja,bele egyezik,egyetert,de semmi nem tortenik.baratokhoz jarunk ketten,neha,de en arrol beszelek,hogy kettesben is kimozdulhatnank.ma azt mondta,koltozzek el,ha nem szokom meg,mert o ilyen,de nagyon szeret es nem tudja mit kezdene nelkulem...hat nemtom...
2011. szept. 24. 17:44
 29/53 anonim ***** válasza:
95%
sehányszor. a férjem nyaranta néha-néha kimegy 1-2 órára focizni a haverokkal, de aztán jön is haza...nem megy el sörözgetni meg ilyenek. ezt az évi pár alkalmat leszámítva, mindig együtt járunk szórakozni is. 27/nő
2011. szept. 24. 17:45
 30/53 anonim ***** válasza:
87%

Nem nagyon jár el, nagyon otthonülős. Ha megyünk valahová, együtt megyünk.

A kérdezővel meg semmi baj, nem azt mondta hogy ne járkáljon a pasija a haverokkal, hanem azt, hogy hiányolja, hogy vele meg nem tölt időt... ez nem is normális... Közölni kell vele az aggodalmad, és megkérdezni, veled miért nem tervez programot.

2011. szept. 24. 18:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!