Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratotok, ferjetek, hanyszor megy el haverozni egy heten es mennyi idore?
Egy házasságban, nincsen külön program!!
De hát itt úgyis mindenki hüly*e, tehát az a "normális" aki heti hétszer megy el!!
Az "elmenésről" jut eszembe:
Az öreglány átkiabál a szomszédasszonynak:
- Marcsi! Elment már a postás??
- Még nem sikerült neki, pedig már nagyon nyög!! :)
Egy kis különlétre mindenkinek szüksége van. Elszoktam járni én is barátnőmmel vagy az egyik jó barátommal ide-oda, beszélgetünk, Ő nincsen velünk. Ő is valamikor elmegy, de az ritka. Már én küldöm, hogy menjen. Ha még el is megy, szokott engem is hívni.
Ez badarság, hogy minden percet együtt kell töltsük. Persze nem szabad a ló túlsó oldalára átesni. Nem szabad megfojtani sem, de együtt is kell tölteni időt... Aranyközéputat kell választani, s nem lehet általánosítani, hisz az egyéntől is függ, hogy neki mik az igényei.
Miért ne lenne a házasságban külön program? Miért kéne nekem a férjem hobbiait üzni és neki az enyémet?
Ő is mehet csinálni amit ő szeret és én is. Azért önállő személyek maradtunk akkor is ha házasok vagyunk
Szervezzen a kedves kérdező programot. Azt mondja,csak otthon ülnek és tévéznek.
Vegyen színház-, mozijegyet, hívjon barátokat grillpartira, csináljon pikniket hétvégén.....ne csak üljön és várja, hogy majd történik valami
Nem nagyon jár el, nagyon otthonülős. Ha megyünk valahová, együtt megyünk.
A kérdezővel meg semmi baj, nem azt mondta hogy ne járkáljon a pasija a haverokkal, hanem azt, hogy hiányolja, hogy vele meg nem tölt időt... ez nem is normális... Közölni kell vele az aggodalmad, és megkérdezni, veled miért nem tervez programot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!