Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a barátotok családja másabb lenne, mint a tiétek? (negatív értelemben)
Nekem egyáltalán nem fontos, felőlem a sátán fia is lehet, ha velem kedves, és megértjük egymást.
És amúgy neki mi a véleménye a családjáról?
Nem ritka, hogy valaki szakít a családi hagyományokkal, nekem is nagyon mások az eszméim, mint a szüleimnek.
Akkor válik fontossá, amikor egy életre keresel társat magadnak, akkor bizony hátrány, ha a családtagok problémásak, elherdálják a pénzüket, mert utána titeket fognak zaklatni, hogy nem tudnak megélni, segítsétek őket stb.
Mellesleg el kell viselni a látogatások alkalmával a tőlünk butábbat, ez pedig eléggé alááshatja a kapcsolatot a párunkkal. Mert ki szeret nem kellően értelmes környezetben lenni? Senki.
szakítani akkor kell, ha bármi módon te sérülsz bármitől
az én példám, hogy értsd:
az én párom a családtagjai előtt mindig azt érezteti, hogy senki lennék nélküle (mert ő jól keres) és apránként ez hova forrta ki magát?
a párom testvére, csak nekem gratulált az eljegyzésünkhöz, a testvérének nem - amikor bejelentettük a család előtt.
nos itt amikor már te (a példában én) lelkileg sérülünk, ott kell szakításon gondolkodni.
mert bennem egy világ dőlt azzal össze, hogy az életének párját, a leendő feleségét így állítja be a családja előtt, akkor mások előtt?
és nem a külsőségek a lényeg, hogy mások mit gondolnak tudom, de akit szeretek, tisztelek, becsülök, azt nem járatom le, sőt!
tehát én már valóban a szakításon gondolkodom, neked, amíg te magad nem sérülsz, addig nem kell.
szerintem.
Szerintem épp ellenkezőleg komolyan veszed a kapcsolatotokat és felnőtt fejjel gondolkodsz, nem jó egy olyan párt választani aki nem hozzád való, és ezeket a dolgokat otthonról hozzuk magukkal. Nem csak azzal van a probléma, hogy a családja más (egyébként ha tényleg egy család lennétek ebből is lenne), hanem a gondolkodását azért mindenki a szüleitől tanulja ezért szerintem igenis fontos hogy a családjaitok naggyából hasonló fajták, hasonló gondolkodásúak legyenek.
+Ahogy leírtad te szakítani szeretnél egyértelműen csak félsz, mert ő az első barátod, igazán nincs mitől félned, de ezt persze könnyű másnak mondani:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!