Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratotok, ferjetek, hanyszor megy el haverozni egy heten es mennyi idore?
Annyiszor megy, ahányszor akar.
Normálist nehéz mondani, szerintem addig, amíg nem élveznek az ilyen események feltétlen prioritást.
Amikor nagyon húzós munkahetem volt, szinte minden nap elment velük, mert tudta, hogy mire hazaérek, max a fejemből nézek ki és aznapra kimerül a kommunikációs munícióm.
Miért, nálatok mi a helyzet?
kb heti 2-3alkalom
sokat dolgozik,a heverokkal meg leereszti a gőzt
Soha. Ha megyünk is a haverokkal valahova, együtt megyünk. Nem szeret nélkülem haverozni. Meg én sem nélküle.
Hogy kinek mi a normális, az egyénfüggő. Nekünk így jó, úgyhogy nekünk ez a normális.
Ahányszor akar, nem vagyok az anyja, hogy tiltsam, és vagyok annyira talpraesett, hogy lefoglaljam, feltaláljam magam nélküle.
Átlagban heti 3-4 alkalom, ha másnap munka, akkor 10-11 körül már itthon van, hétvégén később. Nekem ez teljesen rendben van, csak tudjam, hogy várjam, vagy ne.
Én nő létemre mindenap megyek a barátnőimmel, sajna munkám nincs, párom hajnaltól estig nyomja, nem akarok itthon egyedül bekattanni addig sem. Nem szereti, de szerintem megszokta már, hogy Ő fél 7-re én meg 7-re érek haza.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!