Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Baratotok, ferjetek, hanyszor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratotok, ferjetek, hanyszor megy el haverozni egy heten es mennyi idore?

Figyelt kérdés
mi a normalis szerintetek?
2011. szept. 24. 13:47
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
72%

Annyiszor megy, ahányszor akar.

Normálist nehéz mondani, szerintem addig, amíg nem élveznek az ilyen események feltétlen prioritást.

Amikor nagyon húzós munkahetem volt, szinte minden nap elment velük, mert tudta, hogy mire hazaérek, max a fejemből nézek ki és aznapra kimerül a kommunikációs munícióm.

Miért, nálatok mi a helyzet?

2011. szept. 24. 13:52
 2/53 anonim ***** válasza:
67%

kb heti 2-3alkalom

sokat dolgozik,a heverokkal meg leereszti a gőzt

2011. szept. 24. 13:53
 3/53 anonim ***** válasza:
38%
*haverokkal
2011. szept. 24. 13:53
 4/53 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém egyszer sem Pedig tőlem mehetne ha akar
2011. szept. 24. 13:56
 5/53 anonim ***** válasza:
86%

Soha. Ha megyünk is a haverokkal valahova, együtt megyünk. Nem szeret nélkülem haverozni. Meg én sem nélküle.

Hogy kinek mi a normális, az egyénfüggő. Nekünk így jó, úgyhogy nekünk ez a normális.

2011. szept. 24. 13:57
 6/53 anonim ***** válasza:
59%

Ahányszor akar, nem vagyok az anyja, hogy tiltsam, és vagyok annyira talpraesett, hogy lefoglaljam, feltaláljam magam nélküle.

Átlagban heti 3-4 alkalom, ha másnap munka, akkor 10-11 körül már itthon van, hétvégén később. Nekem ez teljesen rendben van, csak tudjam, hogy várjam, vagy ne.

2011. szept. 24. 13:57
 7/53 A kérdező kommentje:
kb.3szor,de lehet nem gondolkodom egeszsegesen,de nekem faj,hogy haverokkal elmegy sorozni,velem meg nem jon sehova,csak otthon.tuti nem csal meg,meg nem szegyell,csak itthon velem,csak tv nezes van,nagyon kedves hozzam,de nem birom megemeszteni,hogy haverokkal idot tolt,velem meg csak tv-zik,vagy itthon beszelgetunk.nemtom.
2011. szept. 24. 13:59
 8/53 anonim ***** válasza:
43%

Én nő létemre mindenap megyek a barátnőimmel, sajna munkám nincs, párom hajnaltól estig nyomja, nem akarok itthon egyedül bekattanni addig sem. Nem szereti, de szerintem megszokta már, hogy Ő fél 7-re én meg 7-re érek haza.

23/N

2011. szept. 24. 13:59
 9/53 anonim ***** válasza:
36%
Heti 3 alkalom kb, hétköznap általában időben hazaér, 11 körül (bár volt hogy hajnali 3kor és 6kor keltünk :D), hétvégén sokáig. Nem zavar, csak szóljon, hogy ne várjam.
2011. szept. 24. 14:00
 10/53 A kérdező kommentje:
valaszokbol az derul ki,hogy az egeszseges talan aKKor a heti 2-3,en meg tul megfojtos vagyok ezek szerint...:(
2011. szept. 24. 14:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!