Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratotok, ferjetek, hanyszor megy el haverozni egy heten es mennyi idore?
ma azt mondta,koltozzek el,ha nem szokom meg,mert o ilyen,de nagyon szeret es nem tudja mit kezdene nelkulem..
Azt hiszem, hogy itt a "haverozás" a legkisebb probléma...
Ha szereted ezt az embert, akkor igenis vedd tudomásul, hogy Ő ilyen, szüksége van a "haverozásra"-nélküled. Megerőszakolni senkit nem lehet, ezt vagy elfogadod vagy ha nem, akkor keress egy olyan palit, aki a szoknyádon ül. Szerintem már vagy elég felnőtt személyiség ahhoz, hogy felfogd, hogy vannak adottságok, sajátos igények, amiken nem tud és nem is akar valaki változtatni. Döntsd el, hogy akarsz-e vele így élni, és nem vagy képes elfogadni és így szeretni, akkor ne rinyálj, hanem szakíts és keress olyat, aki úgy passzol az elvárásaidhoz, hogy nem kell önmagából kifordulnia. Remélem, érthető, mire gondolok.
25 N
Kedves utolsó,
Itt szerintem nem az asszonnyal vannak a gondok.
Igenis nem normális dolog házasságban heti 2-3 alkalommal külön programot szervezni egyik félnek sem. Ha az úriember ennyire szabad életet akar élni akkor minek házasodott meg? Maradt volna agglegény akkor akkor és oda megy ahova akar. De már kötelezetségei vannak, aki ezt nem tudja tudomásul venni az ne házasodjon.
15.23-mal egyetértek. És a férjed nagyon lekezelő is. Nem akarja megérteni, hogy Neked ez így rossz, és változtatni sem akar, inkább elveszítene.
Ha gyereketek lesz, akkor is így tervezi az életét?
Érdekes, az én párom is nagy haverozó-bulizó típus, de elég neki heti egyszer, és azt szeretné, hogy akkor is menjek vele. Nagyon ritka a kimondott "kanbuli" (évi 2-3), de oda nem is vágyom.
Ha az embernek párkapcsolata, pláne ha felesége, gyereke van, akkor valóban nem élhet úgy, mint egyedülállóként.
Összejövésünk előtt a párom egy nagy kocsmatöltelék volt, minden nap ment, ha volt kivel - és érdekes, most nem hiányolja. Lehet így is. Nem a Kérdezővel van a baj.
ma 13:12
Látszik, hogy a lényeget nem sikerült kiragadniuk egyeseknek abból, amit írtam. Megpróbálom még egyszer, közérthetően: én sem állítottam, hogy normális dolog amit a kedves kérdező párja csinál. Én azt mondtam, hogy az ilyen habitusú ember NEM változik és ezt vagy elfogadja az asszonyka vagy akkor lelép. A pasinak van ez az ADOTT dolga, hogy "haverozik" és ezen nagyon úgy néz ki, hogy nem óhajt változtatni és ilyenkor van az a 2 út, hogy vagy megszoksz vagy megszöksz. SENKI NEM BÚJIK KI A BŐRÉBŐL. Remélem, így második nekifutásra sikerült értelmezni a lényeget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!