Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha az esküvőtök időpontja előtt közvetlenül meghalna az egyik barátotok?
Talán morbidnak tűnik a kérdés, de sajnos nálunk ez most benne lehet a pakliban :-((
Vőlegényem egyik gyerekkori legjobb barátja rákos, végső stádiumban van, az orvosok maximum egy évet jósolnak neki. Tulajdonképpen most a mi esküvőnk tartja benne a lelket, hogy ő azon mindenképpen ott lesz - legyen így, azt kívánom!
De eszembe jutott, hogy mi lesz akkor, ha éppen az esküvő előtt pár nappal vagy héttel történik meg vele a tragédia?
:-(((
Én is előrébb hoznám az esküvőt.
Ha előbb meghalna, nem biztos hogy lefújnám (szerintem ő sem akarná), lélekben biztos ott lenne.
Nem akarlak elkeseríteni, de ha tényleg végső stádiumban van, akkor csak hetei, legfeljebb hónapjai vannak hátra.
Nálunk pont ez történt : az eskünk után nem sokkal a férjem legjobb barátja meghalt rákban...
Engem is nagyon megviselt az eset, éppen 30 éves volt, 2 apró kisfiút hagyott itt...
Nincs mit csinálni, ez az Élet!... :-[[
Bízzatok benne, hogy az esküvőig nem történik meg a tragédia.
Egyik ismerősömnek az apja halt meg az esküvője előtt..
Először el akarták halasztani az esküvőt, de aztán végülis megtartották.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!