Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Baratotok, ferjetek, hanyszor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratotok, ferjetek, hanyszor megy el haverozni egy heten es mennyi idore?

Figyelt kérdés
mi a normalis szerintetek?
2011. szept. 24. 13:47
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
45%

kb annyiszor mint én.

Szervezz bulit otthonra,akkor nem csak tv nézés van.

ésmenj el te is a te barátaiddal.

2011. szept. 24. 14:04
 12/53 anonim ***** válasza:
65%

Csak akkor megy külön (heti egyszer), ha nekem sok a munkám, és nem akarok menni.

Azt nem várom el, hogy olyankor ő se menjen, pláne hogy itthon nem is vele foglalkoznék, hanem a munkával. Az viszont rosszul esne, ha nem is hívna, de szerencsére ilyen nincs, és remélem, nem is lesz. (Max. ha egy évben 2-3-szor meccset néznek, ami engem úgyse érdekel.)

Együtt élő pároknál gusztustalannak tartom azt a felállást, hogy nő: otthon mos, főz, takarít + férfi: kocsmában iszik, bulizik, rosszabb esetben csajozik. Legyen közös a felelősség, háztartás ÉS a szórakozás is.

2011. szept. 24. 14:05
 13/53 anonim ***** válasza:
56%
Kedves utolsó! Nálunk igaz, hogy heti 3szor megy el kb. a párom, de ugyanúgy mos, főz, takarít, megosszuk a munkát. Neki is kijár a szórakozás. Ilyenkor én is vagy áthívom a barátnőim, vagy csak élvezem az egyedüllétet. Néha ez is kell.
2011. szept. 24. 14:08
 14/53 anonim ***** válasza:
19%
egy házisárkány vagy kérdező!
2011. szept. 24. 14:08
 15/53 anonim ***** válasza:
97%
Miért lenne házisárkány? Persze, hogy néha a haverokkal engedje ki a gőzt, de a heti 3 szerintem sok. Vele nem tud lazulni, moziba menni, sétálni stb.?Ahol egy pasi négyszer lelép egy héten, ott már bajok vannak. Néha nem tudná vinni, miért nem lehet közös barátokkal programot szervezni?
2011. szept. 24. 14:17
 16/53 anonim ***** válasza:
34%

Nem úgy értettem, hogy mindenütt így van (még csak az kéne :) ) , csak sokszor láttam a leírt felállást, és az nagyon taszít.

14.05

2011. szept. 24. 14:18
 17/53 anonim ***** válasza:
57%

Soha nem értettem, hogyan merül fel egyesekben, hogy "elengedi" vagy "nem engedi" a párját haverozni. Igenis természetes igény, hogy időnként szükségünk van arra, hogy külön töltsük az időt a saját barátainkkal. Ugyanúgy nem várnám el, hogy elvigyenek engem kansörözésre, ahogy én sem várnám el, hogy a párom velem jöjjön, ha a barátnőimmel vihorászunk és koktélozgatunk. Aki ezen kiakad, az egy önállótlan, társfüggő házisárkány. Ugyanígy nem értettem soha, mit kell azon vergődni, ha a pasi meccset akar nézni és olyankor semmi mással nem akar foglalkozni. Miért kéne tőle sajnálni az a másfél órát, ha az neki örömet okoz? Értelmes nő addig leköti magát, felhívja a barátnőket, elmegy fodrászhoz, berak egy mosást, annyi mindennel ki lehet ezt tölteni...

25 N

2011. szept. 24. 14:20
 18/53 anonim ***** válasza:
77%

Az én párom nem megy egyedül, pedig még én küldöm, hogy hívja fel a barátait, menjenek sörözni...Ő nem...inkább otthon marad.

Amikor megyünk valahova, sörözni, beülni, barátokkal, akkor mindig együtt megyünk, egy a baráti társaságunk (vagyis egymás barátainak barátai vagyunk...:-D jól megasszontam)

Én ritkán megyek barátnőkkel, de azért előfordul:)

Nekem nem lenne bajom, ha mondjuk hetente 1x-2x elmenne a haverjaival egyet kikapcsolódni...

21-L

2011. szept. 24. 14:22
 19/53 anonim ***** válasza:
87%
Nem az a gond, hogy nem engedi és sárkány, mint páran emlegetik, de én se szívesen nézném, hogy a párom heti háromszor a haverjaival szórakozik, velem meg sehova nem jön, el tudok menni a barátnőimmel is, de az nem olyan, mint a párommal. Ha valakinek ez rendben van, hát én azokat sajnálom.
2011. szept. 24. 14:27
 20/53 anonim ***** válasza:
82%
Egyébként ajánlottad már neki, hogy "holnap menjünk el moziba" vagy bármilyen más direkt módon a közös programot? Ilyenkor mit reagál?
2011. szept. 24. 14:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!