Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg ciki esküvői ruhának?
Figyelt kérdés
Én ezt néztem ki, nekem nagyon tetszik, de anyukám szerint ez nem esküvőre való, nem szép, meg tiszta égés, és nézzem meg pl. az unokatestvéreim ruháját (nekik ez a klasszikus szatén anyagú királylányos ruhájuk volt, amilyen általában a szalonokban van), hogy ez a közelükbe sem ér, csak utánozza a szép ruhákat. Mondjuk ez abba a stílusba, ami hozzám közel áll tökéletes, de szerinte ez szánalom. Most egy ilyenben tényleg leégetném magam?
2011. júl. 18. 17:48
51/53 A kérdező kommentje:
Köszönjük a jókívánságokat! Most épp ott tartok, hogy oké akkor megrendelem és azért nem szalasztom el az esküvőzést, mert anyámnak nem tetszik a ruha, másikat meg nem veszek fel, mert nem akarom más ötletét nézni a képeken és arra gondolni, hogy pedig inkább azt kellett volna, amit én akartam. Max. kiröhögnek. :)
2011. júl. 20. 22:28
52/53 anonim válasza:
nem fognak kiröhögni:) szerintem különleges ruha, bár, mint írtam, nem az én ízlésem, de minél többet nézem, egyre szebb, bár én nem ilyet szeretnék:) de biztos gyönyörű leszel benne:) és igen, olyat vegyél fel, amilyen neked tetszik, a te esküvőd, és minden olyan legyen, amire 30 év múlva is szívesen emlékszel:)
53/53 anonim válasza:
na utolsó vagyok... most láttam a vőlegényes cumót... k.va jó!!!!!!!!!!!! így már még jobban tetszik :) nehogy másikat válassz, tényleg baromi hülyén néznétek ki egymás mellett. ez így vagány, szép, stílusos, és még nektek is tetszik. :) hát hajráá!! ezek után remélem, nem mulatós zene lesz:) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!