Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez tényleg ciki esküvői ruhának?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg ciki esküvői ruhának?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Én ezt néztem ki, nekem nagyon tetszik, de anyukám szerint ez nem esküvőre való, nem szép, meg tiszta égés, és nézzem meg pl. az unokatestvéreim ruháját (nekik ez a klasszikus szatén anyagú királylányos ruhájuk volt, amilyen általában a szalonokban van), hogy ez a közelükbe sem ér, csak utánozza a szép ruhákat. Mondjuk ez abba a stílusba, ami hozzám közel áll tökéletes, de szerinte ez szánalom. Most egy ilyenben tényleg leégetném magam?

2011. júl. 18. 17:48
1 2 3 4 5 6
 51/53 A kérdező kommentje:
Köszönjük a jókívánságokat! Most épp ott tartok, hogy oké akkor megrendelem és azért nem szalasztom el az esküvőzést, mert anyámnak nem tetszik a ruha, másikat meg nem veszek fel, mert nem akarom más ötletét nézni a képeken és arra gondolni, hogy pedig inkább azt kellett volna, amit én akartam. Max. kiröhögnek. :)
2011. júl. 20. 22:28
 52/53 anonim ***** válasza:
nem fognak kiröhögni:) szerintem különleges ruha, bár, mint írtam, nem az én ízlésem, de minél többet nézem, egyre szebb, bár én nem ilyet szeretnék:) de biztos gyönyörű leszel benne:) és igen, olyat vegyél fel, amilyen neked tetszik, a te esküvőd, és minden olyan legyen, amire 30 év múlva is szívesen emlékszel:)
2011. júl. 21. 09:26
 53/53 anonim ***** válasza:
100%
na utolsó vagyok... most láttam a vőlegényes cumót... k.va jó!!!!!!!!!!!! így már még jobban tetszik :) nehogy másikat válassz, tényleg baromi hülyén néznétek ki egymás mellett. ez így vagány, szép, stílusos, és még nektek is tetszik. :) hát hajráá!! ezek után remélem, nem mulatós zene lesz:) :)
2011. júl. 21. 09:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!