Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez tényleg ciki esküvői ruhának?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg ciki esküvői ruhának?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Én ezt néztem ki, nekem nagyon tetszik, de anyukám szerint ez nem esküvőre való, nem szép, meg tiszta égés, és nézzem meg pl. az unokatestvéreim ruháját (nekik ez a klasszikus szatén anyagú királylányos ruhájuk volt, amilyen általában a szalonokban van), hogy ez a közelükbe sem ér, csak utánozza a szép ruhákat. Mondjuk ez abba a stílusba, ami hozzám közel áll tökéletes, de szerinte ez szánalom. Most egy ilyenben tényleg leégetném magam?

2011. júl. 18. 17:48
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
100%

Orrvérzést kaptam :o) (orrvérzés=anyám+ ez k*rva jól néz ki)

Vegye csak fel és te is a tiéd, de ne csizmáva pls:o9

2011. júl. 18. 21:50
 42/53 A kérdező kommentje:

Nem a fehéret nem csizmával venném, a feketével jól nézett volna ki, a fehérhez az tényleg béna. Még nem találtam meg a tökéletes cipőt, az biztos, hogy az sem szokványos lesz. Illetve tetszik egy, de arra nem nagyon valószínű, hogy 700-800 dollárt szeretnék kiadni...

Szóval, ha ránézel a vőlegényes képre elég nyomi lenne szerintem azzal egy "rendes ruha". Kb. mintha két különböző pár két fele véletlen találkozott volna az oltárnál. :)

2011. júl. 18. 22:01
 43/53 anonim ***** válasza:
100%

Ejha, ha így áll vőlegényeden is a ruha, akkor én is csak azt tudom mondani hogy ez a kinézett ruhád nagyon jó választás mellé. :) (Pedig én is "konzervatívabb" lánynak számítok) Talán hosszabbra csináltasd a ruhát, de azt hiszem mondtad is, hogy úgy akarok. Akkor viszont szerintem semmi gond nincs vele, nagyon egyedi, de mégis elegáns lesz, a tetkóidhoz meg tényleg ez illik legjobban!

Anyud kicsit megértem, fél hogy mit mondanak, nem szokványos az ízlésetek, és ezt az ő generációjuk nem érti meg. Szerintem ti nem bánnátok meg évek múlva sem.

Mérlegelni kell, mi a fontosabb Nektek, az elfogadottság, békesség, vagy a ti vágyaitok.

Szerintem lehetne szólni a meghívottaknak, hogy nem lesz teljesen klasszikus minden, de hát ha ismernek titeket, csak nem lepődnek meg!

A menyecskeruhád meg szerintem simán lehet fekete, vagy mondjuk vörös fekete díszítéssel vagy fordítva. :D

Sok boldogságot előre, ha lesznek képek örülnénk, ha megosztanád majd velünk is. :)

2011. júl. 18. 22:03
 44/53 anonim ***** válasza:
46%

Vagány ruhák között is találsz 1000szer különb szebb ruhát.

Ez tényleg rettenetes.

Sehogy se tudnám elképzelni ebben a menyát.

Ha már rövid, fiatalos vagány akkor se ezt, nem kell királylányost ha nem akarsz, de ne is topisan menj férjhez...

2011. júl. 19. 12:00
 45/53 anonim ***** válasza:
100%
valóban nem az én stílusom, viszont azért tetszik, látszik, hogy esküvői ruha, egy szép fátyollal nagyon szép lesz:) sok boldogságot!
2011. júl. 19. 13:49
 46/53 anonim ***** válasza:
100%

Szia! A ruha nagyon klassz, nem venném fel, de szerintem illik hozzád, ha csinos vagy, szép és ízléses. Lázadó vagy és a párod is az. Nekem is van ilyen ismerősöm, én döbbennék meg a legjobban, ha egy csini szaténban magas konttyal menne férjhez. :) Szerintem a vendégeitek ismernek titeket, és senki sem fog meglepődni a kollekciótokon... :D Na, és ha mindenki arról fog beszélni??? Az csak jó, nem? :D

Anyukáddal meg próbálj meg megbékélni (engedj neki beleszólást valami másba, amit annyira nem bánsz...)..

Sok boldogságot!

2011. júl. 19. 15:48
 47/53 anonim ***** válasza:
50%
na, látom már ott vagy, hogy semmit nem vennél fel. keressetek vm-t, ami mind a kettőtőknek bejön + a völegény mellől se rí ki. mindíg van arany középút.
2011. júl. 19. 19:57
 48/53 anonim ***** válasza:
Tetszik,de csak ha szép vékonyka vagy!
2011. júl. 20. 09:53
 49/53 anonim ***** válasza:
Közben rájöttem, hogy a szoknyája annyira tetszik nekem, hogy varrok olyat vagy vörösben vagy feketében hétköznapokra :D Fűzőm úgyis van hozzá :D
2011. júl. 20. 22:21
 50/53 A kérdező kommentje:
Én is a szoknyájába szerettem bele. Konkrétan ebbe így: [link]
2011. júl. 20. 22:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!