Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg ciki esküvői ruhának?
Én ezt néztem ki, nekem nagyon tetszik, de anyukám szerint ez nem esküvőre való, nem szép, meg tiszta égés, és nézzem meg pl. az unokatestvéreim ruháját (nekik ez a klasszikus szatén anyagú királylányos ruhájuk volt, amilyen általában a szalonokban van), hogy ez a közelükbe sem ér, csak utánozza a szép ruhákat. Mondjuk ez abba a stílusba, ami hozzám közel áll tökéletes, de szerinte ez szánalom. Most egy ilyenben tényleg leégetném magam?
Orrvérzést kaptam :o) (orrvérzés=anyám+ ez k*rva jól néz ki)
Vegye csak fel és te is a tiéd, de ne csizmáva pls:o9
Nem a fehéret nem csizmával venném, a feketével jól nézett volna ki, a fehérhez az tényleg béna. Még nem találtam meg a tökéletes cipőt, az biztos, hogy az sem szokványos lesz. Illetve tetszik egy, de arra nem nagyon valószínű, hogy 700-800 dollárt szeretnék kiadni...
Szóval, ha ránézel a vőlegényes képre elég nyomi lenne szerintem azzal egy "rendes ruha". Kb. mintha két különböző pár két fele véletlen találkozott volna az oltárnál. :)
Ejha, ha így áll vőlegényeden is a ruha, akkor én is csak azt tudom mondani hogy ez a kinézett ruhád nagyon jó választás mellé. :) (Pedig én is "konzervatívabb" lánynak számítok) Talán hosszabbra csináltasd a ruhát, de azt hiszem mondtad is, hogy úgy akarok. Akkor viszont szerintem semmi gond nincs vele, nagyon egyedi, de mégis elegáns lesz, a tetkóidhoz meg tényleg ez illik legjobban!
Anyud kicsit megértem, fél hogy mit mondanak, nem szokványos az ízlésetek, és ezt az ő generációjuk nem érti meg. Szerintem ti nem bánnátok meg évek múlva sem.
Mérlegelni kell, mi a fontosabb Nektek, az elfogadottság, békesség, vagy a ti vágyaitok.
Szerintem lehetne szólni a meghívottaknak, hogy nem lesz teljesen klasszikus minden, de hát ha ismernek titeket, csak nem lepődnek meg!
A menyecskeruhád meg szerintem simán lehet fekete, vagy mondjuk vörös fekete díszítéssel vagy fordítva. :D
Sok boldogságot előre, ha lesznek képek örülnénk, ha megosztanád majd velünk is. :)
Vagány ruhák között is találsz 1000szer különb szebb ruhát.
Ez tényleg rettenetes.
Sehogy se tudnám elképzelni ebben a menyát.
Ha már rövid, fiatalos vagány akkor se ezt, nem kell királylányost ha nem akarsz, de ne is topisan menj férjhez...
Szia! A ruha nagyon klassz, nem venném fel, de szerintem illik hozzád, ha csinos vagy, szép és ízléses. Lázadó vagy és a párod is az. Nekem is van ilyen ismerősöm, én döbbennék meg a legjobban, ha egy csini szaténban magas konttyal menne férjhez. :) Szerintem a vendégeitek ismernek titeket, és senki sem fog meglepődni a kollekciótokon... :D Na, és ha mindenki arról fog beszélni??? Az csak jó, nem? :D
Anyukáddal meg próbálj meg megbékélni (engedj neki beleszólást valami másba, amit annyira nem bánsz...)..
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!