Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez tényleg ciki esküvői ruhának?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg ciki esküvői ruhának?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Én ezt néztem ki, nekem nagyon tetszik, de anyukám szerint ez nem esküvőre való, nem szép, meg tiszta égés, és nézzem meg pl. az unokatestvéreim ruháját (nekik ez a klasszikus szatén anyagú királylányos ruhájuk volt, amilyen általában a szalonokban van), hogy ez a közelükbe sem ér, csak utánozza a szép ruhákat. Mondjuk ez abba a stílusba, ami hozzám közel áll tökéletes, de szerinte ez szánalom. Most egy ilyenben tényleg leégetném magam?

2011. júl. 18. 17:48
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
97%
Én szeretem az ilyen különleges ruhákat, és ez még bőven belefér :D Ez nagyon szép, én felvenném :DD
2011. júl. 18. 17:50
 2/53 anonim ***** válasza:
100%
Ha az egyéniségedhez passzol, nem lesz ciki.
2011. júl. 18. 17:50
 3/53 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem gyönyörű. Én nem engedném a muternak, hogy beleszóljon, az én esküvőm, az én ruhám :D
2011. júl. 18. 17:54
 4/53 anonim ***** válasza:
71%

Hát elég trehány ami azt illeti. Nem azzal van a baj, hogy nem az a tipikus habos babos esküvői ruha, hanem azzal, hogy iszonyat... trehány. Nincs jobb szó rá.

Biztos vagyok benne, hogy vannak még hasonló stílusú ruhák amik valamivel összeszedettebbel és nőiesebbek.

2011. júl. 18. 17:55
 5/53 anonim ***** válasza:
87%

Most akkor ki megy férjhez, te vagy anyád?

Nekem tetszik, bár más cipővel, és hasonlóan egyszerű hajjal, egy kicsit extravagánsabb csokorral, fejdísszel tökéletes.

2011. júl. 18. 17:55
 6/53 anonim ***** válasza:
43%
Ez inkább farsangi bálba való,nem menyasszonyi ruhának!
2011. júl. 18. 17:56
 7/53 anonim ***** válasza:
100%

17:55 vagyok

Azt még hozzátenném, hogy ez csak egy vélemény. A Te esküvőd rólad szól és nem az anyukádról. Döntsd belátásod szerint. Ez a Te napod, a Ti boldogságotokról szól, nem máséról.

8/53 anonim ***** válasza:
74%

ha tényleg passzol hozzád, akkor vedd fel, de ha a többségnek nem fog tetszeni a násznépből, az gáz lesz, mert 10 évig téged fognak emlegetni.

én személy szerint nem venném fel, mert úgy néz ki, mint egy kib@szott kánkános ruha. farsangra jó, esküvőre rém komolytalan :S

bocs, de ez a véleményem. egy diszkrétebb jobban bejönne

9/53 anonim ***** válasza:
74%
nem szép. az ok, h habos-babos. de maga a ruha nem szép, ennél sokkal szebbet is találsz..
 10/53 anonim ***** válasza:
76%
Szép,szép,de nem egy nagy durranás.Tehát én nem ájulok el tőle,hogy ilyen szépet még nem láttam.De nem egyforma az izlésünk.Ez inkább egy koktélruha.
2011. júl. 18. 17:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!