Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez tényleg ciki esküvői ruhának?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg ciki esküvői ruhának?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Én ezt néztem ki, nekem nagyon tetszik, de anyukám szerint ez nem esküvőre való, nem szép, meg tiszta égés, és nézzem meg pl. az unokatestvéreim ruháját (nekik ez a klasszikus szatén anyagú királylányos ruhájuk volt, amilyen általában a szalonokban van), hogy ez a közelükbe sem ér, csak utánozza a szép ruhákat. Mondjuk ez abba a stílusba, ami hozzám közel áll tökéletes, de szerinte ez szánalom. Most egy ilyenben tényleg leégetném magam?

2011. júl. 18. 17:48
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
26%

[link]

Ezek menyasszonnyiruhák,amit az ember egyszer vesz föl.

Amit Te kinéztél az valami diszkórongy.Amit többször is felvehetsz csak más diszkóban.

2011. júl. 18. 18:40
 22/53 anonim ***** válasza:
85%
18:34 vagyok. Még annyit, hogy nem azért, de ez a ti esküvőtök!!!! Nehogymá' olyan legyen, ami mamucika, meg a család többi tagja elgondol! Azért mondd el neki, hogy ez a TE napod, és vagy fogadja el, amit szeretnél, vagy nem tudom... ne legyél durva, mégiscsak az anyád, nade ez azért felháborító, hogy olyannak kell lenni az esküvőtöknek, amilyet az ősök kigondolnak. Én nem hagynám, bár nagyon makacs vagyok, de az én napot nem veheti el senki ;)
2011. júl. 18. 18:40
 23/53 anonim ***** válasza:
60%
Bocs, őszinte leszek: szerintem ronda. De nem az én esküvőm lesz és nem is anyukádé, ha neked tetszik, akkor szerintem nyugodtan felveheted.
2011. júl. 18. 18:46
 24/53 anonim válasza:
61%
ahh IMÁDOM nagyon jóóó
2011. júl. 18. 18:47
 25/53 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem csúnya, és egyáltalán nem mennyasszonyi ruhának való.

Ha azt szeretnéd, hogy hónapok múlva is mindenki a ruhádon csámcsogjon, akkor válaszd nyugodtan. Én egyébként nem tenném.

2011. júl. 18. 18:49
 26/53 anonim ***** válasza:
85%
Nekem személy szerint a hátulja nagyon tetszik, de az eleje kicsit furi.
2011. júl. 18. 18:49
 27/53 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon jól néz ki, nekem jobban tetszik mint egy klasszikus menyasszonyi ruha! Mégiscsak a TE esküvőd különben meg...
2011. júl. 18. 18:50
 28/53 anonim ***** válasza:
100%
Szépnek szép, de szerintem is eléggé szedett-vedettnek tűnik. Én megadnám a módját, ha már esküvőm van, de te érzed...
2011. júl. 18. 18:54
 29/53 anonim ***** válasza:
100%
Szép és különleges darab! Ha illik az egyéniségedhez,akkor vedd fel. Ha férjhez mész, gondolom felnőtt nő vagy, tehát ne hagyd hogy anyukád döntsön helyetted. Tudom, nem szabadna a leendő férjnek látni a ruhát, de valahogy próbáld meg kikérni róla az ő véleményét is!
2011. júl. 18. 19:03
 30/53 anonim ***** válasza:
51%

A hátulja nagyon tetszik, érdekes megoldású. Elölről viszont igénytelennek hat, olyan, mintha összecsapták volna. Szebb kidolgozást várnék egy menyasszonyi ruhától.

Abban igazad van, hogy nem kellene ebbe anyukádnak beleszólni, viszont a véleményét meghallgattad, ennyi. :)

Esetleg nézd meg ezeket, hátha kapsz még ötleteket:

[link]

[link]

[link]

2011. júl. 18. 19:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!