Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg ciki esküvői ruhának?
Én ezt néztem ki, nekem nagyon tetszik, de anyukám szerint ez nem esküvőre való, nem szép, meg tiszta égés, és nézzem meg pl. az unokatestvéreim ruháját (nekik ez a klasszikus szatén anyagú királylányos ruhájuk volt, amilyen általában a szalonokban van), hogy ez a közelükbe sem ér, csak utánozza a szép ruhákat. Mondjuk ez abba a stílusba, ami hozzám közel áll tökéletes, de szerinte ez szánalom. Most egy ilyenben tényleg leégetném magam?
Ezek menyasszonnyiruhák,amit az ember egyszer vesz föl.
Amit Te kinéztél az valami diszkórongy.Amit többször is felvehetsz csak más diszkóban.
Szerintem csúnya, és egyáltalán nem mennyasszonyi ruhának való.
Ha azt szeretnéd, hogy hónapok múlva is mindenki a ruhádon csámcsogjon, akkor válaszd nyugodtan. Én egyébként nem tenném.
A hátulja nagyon tetszik, érdekes megoldású. Elölről viszont igénytelennek hat, olyan, mintha összecsapták volna. Szebb kidolgozást várnék egy menyasszonyi ruhától.
Abban igazad van, hogy nem kellene ebbe anyukádnak beleszólni, viszont a véleményét meghallgattad, ennyi. :)
Esetleg nézd meg ezeket, hátha kapsz még ötleteket:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!