Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez tényleg ciki esküvői ruhának?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg ciki esküvői ruhának?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Én ezt néztem ki, nekem nagyon tetszik, de anyukám szerint ez nem esküvőre való, nem szép, meg tiszta égés, és nézzem meg pl. az unokatestvéreim ruháját (nekik ez a klasszikus szatén anyagú királylányos ruhájuk volt, amilyen általában a szalonokban van), hogy ez a közelükbe sem ér, csak utánozza a szép ruhákat. Mondjuk ez abba a stílusba, ami hozzám közel áll tökéletes, de szerinte ez szánalom. Most egy ilyenben tényleg leégetném magam?

2011. júl. 18. 17:48
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
85%
nekem tetszik, és esküvői ruhának is elmegy. te leszel benne, nem anyukád, neked kell hogy tetsszen. egy dolog viszont szerintem fontos: fehér legyen és ne krvás
2011. júl. 18. 17:59
 12/53 A kérdező kommentje:

Ez valamennyire a szelídebb változat, mert ezt a ruhát még régen feketében néztem ki, de megtaláltam a fehér változatot is, és hát úgy voltam vele, hogy anyám olyan undorral nézett a feketére, hogy csak nem égetem már le szegényt, de szerinte ez is ronda. Néha már úgy vagyok vele, hogy akkor inkább nekem nem is kell esküvő, mert mindent csak megkritizál, ami nekem tetszik, teljesen elveszi a kedvemet mindentől, olyan dolgokat akar rám beszélni, hogy az a szép, meg az illendő amit magamtól akkor sem vennék fel, ha bottal csapkodnának. :(

Emlékszem a szalagavatómon is az volt, hogy én soha nem csinálok frizurákat magamnak egy teljesen egyszerű felcsavart kontyot szerettem volna, mert nekem már az is ünnepi lett volna, de rám beszélt egy ilyen bogyolított, loknis borzalmat, ráadásul az egyszerűt is a tarkómra akartam, a bogyolítottat, meg jó magasra rakta a fodrász, hogy milyen szép vagyok stb és azóta is gyűlölöm azokat a fotókat. :(

13/53 anonim ***** válasza:
66%
Az ötlet nem rossz, de ez a kivitelezés borzalmas. Tényleg csak jelmezként tudom elképzelni. Nagyon igénytelennek tűnik a kivitelezés. Ránézek és az első ami az eszembe jut: műanyag. Szerintem jobban járnál, ha varratnál magadnak valami hasonlót egy szalonban.
 14/53 A kérdező kommentje:
Varratva lenne, itthon ez beszerezhetetlen, a forma a lényeg igazából.
2011. júl. 18. 18:02
 15/53 anonim ***** válasza:
83%
A fűző szép, de a szoknya nekem nem tetszik. Bocs... nekem is a kánkán jut eszembe róla.
2011. júl. 18. 18:07
 16/53 anonim ***** válasza:
85%
Gyönyörűszép szerintem:) Csak esetleg lehetne kicsit hosszabb
2011. júl. 18. 18:07
 17/53 anonim ***** válasza:
100%
az lemaradt hogy hátul lehetne hosszabb. Olyan földig érő.
2011. júl. 18. 18:08
 18/53 A kérdező kommentje:
Igen, a fekete olyan, ez nem tudom miért rövidebb én is úgy szeretném, hogy hátul földig érjen magassarkúval is. De szerintem semmi nem lesz belőle. A vőlegény se sima öltönyt szeretne, én meg azért nem dobok ki egy csomó pénzt, hogy vagy siránkozzon a család, hogy leégetjük őket, vagy egy csomó pénzt elköltsünk olyan dolgokra, amik nekünk meg nem is tetszenek, hogy ők hallgassanak.
2011. júl. 18. 18:14
 19/53 anonim ***** válasza:
85%

:S

Kérdezd meg Anyukádat akkor, hogy azzal kevésbé égetnétek-e le őket, ha közlitek mindenkivel, hogy azért nem lesz mégsem esküvő, mert szerinte égő a ruha, ami neked/nektek tetszik.

Egyébként pedig ne foglalkozz senkivel, ha neked és a vőlegényednek tetszik, akkor ez legyen. Ez számít csak, elvégre ez a Ti kettőtök esküvője, nagy napja, nem másoké. Mások véleményére meg tenni kell magasról.

Tulajdonképpen nem is értem miért is fontosabb anyukádnak az, hogy mit gondolnak majd a rokonok, mint a lánya boldogsága...

2011. júl. 18. 18:23
 20/53 anonim ***** válasza:
85%
Ez most csak ízlés kérdése. Valakinek "ciki" lesz, valakinek meg nagyon fog tetszeni. Nekem így képen nagyon tetszik, viszont nem biztos, hogy felvenném. Ha jól áll, és tükrözi az egyéniségedet, ha mutatja, hogy EZ VAGY TE, akkor miért ne? ;)
2011. júl. 18. 18:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!