Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg ciki esküvői ruhának?
Én ezt néztem ki, nekem nagyon tetszik, de anyukám szerint ez nem esküvőre való, nem szép, meg tiszta égés, és nézzem meg pl. az unokatestvéreim ruháját (nekik ez a klasszikus szatén anyagú királylányos ruhájuk volt, amilyen általában a szalonokban van), hogy ez a közelükbe sem ér, csak utánozza a szép ruhákat. Mondjuk ez abba a stílusba, ami hozzám közel áll tökéletes, de szerinte ez szánalom. Most egy ilyenben tényleg leégetném magam?
Ez valamennyire a szelídebb változat, mert ezt a ruhát még régen feketében néztem ki, de megtaláltam a fehér változatot is, és hát úgy voltam vele, hogy anyám olyan undorral nézett a feketére, hogy csak nem égetem már le szegényt, de szerinte ez is ronda. Néha már úgy vagyok vele, hogy akkor inkább nekem nem is kell esküvő, mert mindent csak megkritizál, ami nekem tetszik, teljesen elveszi a kedvemet mindentől, olyan dolgokat akar rám beszélni, hogy az a szép, meg az illendő amit magamtól akkor sem vennék fel, ha bottal csapkodnának. :(
Emlékszem a szalagavatómon is az volt, hogy én soha nem csinálok frizurákat magamnak egy teljesen egyszerű felcsavart kontyot szerettem volna, mert nekem már az is ünnepi lett volna, de rám beszélt egy ilyen bogyolított, loknis borzalmat, ráadásul az egyszerűt is a tarkómra akartam, a bogyolítottat, meg jó magasra rakta a fodrász, hogy milyen szép vagyok stb és azóta is gyűlölöm azokat a fotókat. :(
:S
Kérdezd meg Anyukádat akkor, hogy azzal kevésbé égetnétek-e le őket, ha közlitek mindenkivel, hogy azért nem lesz mégsem esküvő, mert szerinte égő a ruha, ami neked/nektek tetszik.
Egyébként pedig ne foglalkozz senkivel, ha neked és a vőlegényednek tetszik, akkor ez legyen. Ez számít csak, elvégre ez a Ti kettőtök esküvője, nagy napja, nem másoké. Mások véleményére meg tenni kell magasról.
Tulajdonképpen nem is értem miért is fontosabb anyukádnak az, hogy mit gondolnak majd a rokonok, mint a lánya boldogsága...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!