Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez tényleg ciki esküvői ruhának?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg ciki esküvői ruhának?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Én ezt néztem ki, nekem nagyon tetszik, de anyukám szerint ez nem esküvőre való, nem szép, meg tiszta égés, és nézzem meg pl. az unokatestvéreim ruháját (nekik ez a klasszikus szatén anyagú királylányos ruhájuk volt, amilyen általában a szalonokban van), hogy ez a közelükbe sem ér, csak utánozza a szép ruhákat. Mondjuk ez abba a stílusba, ami hozzám közel áll tökéletes, de szerinte ez szánalom. Most egy ilyenben tényleg leégetném magam?

2011. júl. 18. 17:48
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
50%

Szia! Értem, mire gondolsz, hogy kicsit egyszerűbb, de valahogy mégis extrém ruhát szeretnél. Viszont amit belinkeltél tényleg kicsit olcsó hatást kelt. Linkelek most párat, ilyesminek képzelem a stílusod, ha tévedek, akkor bocsi :) Ezek nagyon ízlésesek, különlegesek szerintem.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link] (ez már kicsit habos-babosabb)

2011. júl. 18. 19:18
 32/53 A kérdező kommentje:

Már kikértem, neki nagyon tetszik. Bár az igazság az, hogy szerinte a fekete jobban illene hozzám, fűzős csizmával. Együtt kerestük a ruhákat, milyen díszítés, meghívó stb. lenne jó. Egyforma stílusunk van, az ő ruhájához is illene, egy "rendes ruha" párosítva azzal, amit ő venne fel nevetséges lenne szerintem.. Tetovált vagyok, piercinges, képzeljetek el rajtam egy szatén-tüll csodát... Tudom, hogy szépek, de egyszerűen bele néznék a tükörbe és úgy lennék vele, hogy jó, de nem nekem való, közöm nincs hozzá...

Igen, egyrészt úgy vagyok vele én is, hogy az én dolgom és eldöntöm egyedül, de úgy elvette a kedvemet, hogy egyfolytában arra gondolok, hogy mindenki nevetségesnek és bénának fog tartani, anyámmal az élen.

2011. júl. 18. 19:18
 33/53 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem szép. De ha nem szeretnéd, hogy bárki is leszóljon miatta akkor keress másikat, és ez legyen a menyecske ruhád, valami más színben akár. Sok boldogságot!

2011. júl. 18. 19:20
 34/53 anonim ***** válasza:
Akárki akármit mond, szerintem gyönyörű! És sok boldogságot. =)
2011. júl. 18. 19:22
 35/53 anonim ***** válasza:
47%

Anyukád biztosan azért mondja, hogy nem esküvőre való, mert nem épp megszokott a rövid szoknya pl. Kicsit extrén ez a ruha, de süt róla, hogy esküvőinek szánták, és nagyon szép is.

Ha neked ez tetszik, mondd meg édesanyádnak, állj ki magadért! Ne ő határozza meg az életedet. Ennél sokkal rondább tákolmányokban is mennek férjhez az emberek. Ha a vőlegényednek és neked rendben van ez a ruha, akkor senkinek semmi köze hozzá.

Valaki itt feljebb linkelt képeket, azok közül pl. összesen kettő az, amelyiknek normális a megvalósítása, és nem valami butikos-kínai förmedvény.

A kérdező által linkelt ruha igényesen varrt, valószínűleg egyedi és kézzel készített darab (ugyanis etsy-n szinte csak olyanok vannak). Értek a varráshoz nem is keveset, és nem tudom, mire gondoltak azok, akik szerint ez "trehány" vagy rosszul elkészített, mert ránézésre egyáltalán nem az. Az egyetlen kivetnivalóm benne, hogy nem valódi, acélmerevítős a fűzője szerintem, pedig azzal lenne az igazi.

2011. júl. 18. 20:06
 36/53 anonim ***** válasza:

Ez a ruha egyszerűen édes! :) Már el is képzeltem egy szép színes tetkókkal teli lányon :) Én mondjuk lazán felvenném esküvőre is feketében, akinek nem tetszik, csináljon esküvőt magának, olyat ami az ő ízlése.

Különleges, friss, vidám, sokkal egyedibb mint a lenyalt szatén, ugyanolyan lenyalt fejű nőkkel, vagy a halál unalmas tüllszoknyás vagy habos babos menyasszonyi ruhák, ebben legalább biztosan jól érzed majd magadat. A te napod, te érezd magad jól, nem merevnek és elegánsnak kell lenni, hanem boldognak!

2011. júl. 18. 21:12
 37/53 anonim ***** válasza:
100%

Te esküvőd, te dolgod; ha hagyod, hogy elvegyék ezzel a kedved, akkor párszor csapd magad fejbe és menj tovább a cél felé.

Nekem is beszólhattak volna a tavalyi esküvőmön, nyakamban egy akkor 8 hónapos babával, hogy így néztem ki (ruha hajdízs u.a és saru volt rajtam mert egy völgyben esküdtünk, mellettünk hegyi patak stb)...

[link]

Úgyhogy előre ezért a ruháért csak az alja érjen le:o)

2011. júl. 18. 21:28
 38/53 anonim ***** válasza:
0%

szerintem ezt inkább más esküvőjére kéne felvenned, nem a sajátodéra, dönts okosan ;)

18 / L

2011. júl. 18. 21:33
 39/53 anonim ***** válasza:
na figyelj, átgondoltam. ha nekem lenne esküvőm (az még messze lesz..), akkor nem érdekelne, ki mit gondolna. végülis itt nem a ruha a lényeg, hanem az, h ti boldogok legyetek, és te érezd magad jól a ruhában. a barátaid/rokonaid nem a ruhát fogják nézni, hanem örülnek, h boldog vagy. :) és ha illik a stílusodhoz, akkor miért ne? nem olvadsz be, hanem az esküvői ruháddal egy kicsit különcködsz. :D és amúgy minél jobban nézem a ruhát, annál jobban megtetszik. (ok, azért azt hozzátenném, h azért egy kicsivel hosszabb lehetne!), de semmi probléma vele. ha neked ez tetszik, vedd meg. :D
2011. júl. 18. 21:36
 40/53 A kérdező kommentje:

Igen, kézzel készített darab az etsyről. 8-10 hét mire elkészítik, elképzelhető, hogy kérhető acél merevítővel is. Mikor kinéztem még nem szállítottak ide, de most néztem, hogy a szállítással együtt úgy 120 ezerbe kerülne, szóval annyira azért nem bazári. :) Nem a rövidségével van baja, nem tudom mivel, csak úgy am block az egész szerinte szar.

A vőlegényen kb. így egy ilyen szett lenne:

[link]

Néha tényleg úgy vagyok vele, hogy leszarom, egy ilyen nap van és ha nevetséges is, legalább 30 év múlva max. úgy leszünk vele, hogy a mi hülyeségünk, nem más ízlését fogjuk nézni a képeken. Máskor meg úgy vagyok vele, hogy klasszikus cuccokban simán szarul érezném magam, ebben meg azért mert anyám úgy lefikázta az egészet, minek az egész felhajtás, elmegyünk ketten aztán aláírunk mindenféle hülyeség miatt aztán annyi.. A vőlegény meg, na nehogy már, mi ilyenek vagyunk, legyen már normális esküvőnk, és tök jó lesz ez a cucc, úgy áll hozzá.

Fene se tudja.

2011. júl. 18. 21:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!