Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Érintetlenül szeretnék férjhez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érintetlenül szeretnék férjhez menni, anyám azonban nem ért egyet ezzel. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Anyum ki van akadva, mivel eddig egyetlen komoly kapcsolatom se volt, mert ha egy fiúnál nem érzem azt a bizonyos szikrát, akkor le is zárom a kapcsolatot. Ő már szeretné ha komoly kapcsolatom lenne, és belekezdenék az életbe. Nagyon konzervatív vagyok, és úgy tervezem, az esküvőmig megtartom a szüzességem. Amikor elmondtam ezt neki kiakadt, hogy nem hiszi el, nem hiányzik nekem egy kapcsolat és a szex. Persze a szex hiányzik, de én nem tudom csak úgy odaadni magam egy fiúnak, aki tetszik, mint a legtöbb lány - nekem ahhoz szerelem kell:((

Szerintetek én élek álomvilágban? Egyáltalán mi a véleményetek erről az érinthetetlenül menni férjhez dologról?

21/L

2011. jún. 30. 11:14
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
bár így gondolkodna minden ember...
2011. júl. 5. 22:32
 62/65 anonim ***** válasza:
Hát szerintem,meg gáz ha egy nő a nászéjszakán azt se tuja mire való és hol a pénisz a férje meg ott küzdhet vele,hogy jó szex legyen.
2011. júl. 5. 22:40
 63/65 anonim ***** válasza:
Tarts meg a szüzességedet és lázadj anyád ellen. Ez a normális.
2011. júl. 7. 18:31
 64/65 anonim válasza:

Bevallom, nem olvastam végig az összes választ, csak szemezgettem, lehet, hogy már más is leírta amit én.

A lényeg - szerintem -, hogy hallgass az érzéseidre, érzelmeidre. Ha eljön a NAGY szerelem (ami nem biztos, hogy az IGAZI is!) és úgy érzed, hogy akarod őt, akkor tedd meg. Ne 1 év múlva, ne 1 hét múlva, hanem akkor, amikor tényleg akarod. Ne állíts fel előre szabályokat, mert ha elkap a sodrás, akkor elvisz - ami nem feltétlenül baj. Felelőtlen ne legyél, ez a fontos!

Azzal viszont teljesen egyetértek, hogy a szex lehet NAGYON rossz azzal is, akit úgy érzed szeretsz, s mikor kipróbáljátok, akkor jössz rá, hogy nem ő az, akit keresel. Nem azért, mert a szex a legfontosabb, hanem azért, mert AKKOR a mozdulatok, reakciók ösztönösek, őszinték. (Kivétel persze van, ez másik téma lehetne...)

2011. júl. 7. 20:09
 65/65 anonim ***** válasza:

Már írtam egy hosszabbat, de még az jutott eszembe, hogy szép-szép a kérdező elmélete, egy dolgot felejt el: a kapcsolatban ketten vannak, nem egyedül lesz (remélhetőleg). Kijelentheti, hogy márpedig ő csak az esküvő után szexel, de kérdezem én, hogy hol van a történetben a fiú, akibe állítólag nagyon szerelmes (hiszen ha nem lenne az, nem akarna hozzámenni feleségül - gondolom). Lehet, hogy szerencsétlennek nem lesz más választása, mint beletörődni abba, amit a kérdező eltervezett, és lehet, hogy bele is megy (bár minél idősebb, ennek annál kisebb a valószínűsége, mert ezt max. egy szűz pasinál lehet elérni, és minél idősebb korban keresgélünk, annál kevesebb a szűz pasi), de ÉN biztosan nem szivatnám az, akit szeretek és aki szeret. Ha szeretem, kívánom. Ha szeretem, kívánom és lefekszem vele, attól boldogabb leszek. Mivel ő is szeret, ő is boldogabb lesz. Senkinek nem ártunk vele.

Ha szeretem, kívánom és nem fekszem le vele, megfosztom magam valami jótól tök feleslegesen - ez butaság lenne. Ha ő is szeret, és ezért hajlandó rám várni akár 1 évet, visszaélek a szeretetével. Ha visszaélek vele, akkor pedig biztos, hogy annyira szeretem? Nem biztos...

Plusz:

Az esküvőig nincs szex elmélet sokkal jobban működött addig, amíg az emberek gyorsan házasságot kötöttek. Ma már szokás akár 3-4-5 vagy több évig is "járni" az esküvő előtt. Nagyon nem mindegy, MENNYIT kell várni az esküvőig.

Ha meg rákényszeríted a szerelmedet (tegyük fel, hogy kölcsönös a szerelem), hogy csak azért elvegyen, hogy legyen szex, az sem az igazi. Engem azért vegyen el, mert velem akar élni, ne azért, hogy megdughasson végre.

2011. júl. 8. 09:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!