Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Érintetlenül szeretnék férjhez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érintetlenül szeretnék férjhez menni, anyám azonban nem ért egyet ezzel. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Anyum ki van akadva, mivel eddig egyetlen komoly kapcsolatom se volt, mert ha egy fiúnál nem érzem azt a bizonyos szikrát, akkor le is zárom a kapcsolatot. Ő már szeretné ha komoly kapcsolatom lenne, és belekezdenék az életbe. Nagyon konzervatív vagyok, és úgy tervezem, az esküvőmig megtartom a szüzességem. Amikor elmondtam ezt neki kiakadt, hogy nem hiszi el, nem hiányzik nekem egy kapcsolat és a szex. Persze a szex hiányzik, de én nem tudom csak úgy odaadni magam egy fiúnak, aki tetszik, mint a legtöbb lány - nekem ahhoz szerelem kell:((

Szerintetek én élek álomvilágban? Egyáltalán mi a véleményetek erről az érinthetetlenül menni férjhez dologról?

21/L

2011. jún. 30. 11:14
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 11:39

Persze, amint azt írtam is, ha működne a dolog 1 év lenne az, amit tuti megvárnék.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:40

Nem, sajnos a 21-ben, 3-4 hónap? Mit tudsz meg róla annyi idő alatt? Bármennyire is szereted? Voltál már egyáltalán igazán szerelmes? Tuti megcsal? Nem hinném, attól, hogy neked ily szerény az érzelmi világod, attól még nem kell, hogy másnak is ilyen legyen. Nem egy házasság köttetik így a 21. században, ami ezen alapul.

2011. jún. 30. 11:50
 22/65 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 11:48

Van egy barátnőm, ő 1 év 8 hónapig váratta a fiút, már 5 éve vannak együtt. Nem csalta meg, megvárta, hiszen annyira szerelmes volt belé, hogy nem érdekelte semmi más a lányon kívül.

2011. jún. 30. 11:52
 23/65 anonim ***** válasza:
88%

egyszerű. nem voltál még szerelmes, nem találtál olyan fiút, akire azt mondhatnád, h szívesen lefeküdnél vele.

ameddig én is így voltam, addig tartottam a szextől, és álomvilágban éltem.

aztán beleestem egy srácba, és 3 hónap után lefeküdtem vele. utána nem volt olyan nagy misztikus dolog a testi szerelem :)

2011. jún. 30. 11:52
 24/65 anonim ***** válasza:
100%

A férfiak mások, mint a nők. Nekik a szex az szex, jó esetben szerelem is társul hozzá. Szóval ne nagyon higgy abban, hogy valaki ezt kibírja évekig. Max. jön az a hazugság, amiről nem tudsz, az nem fáj. (megcsal pl.)

Hidd el, mi csak jó szándékkal írjuk ezeket (esetéeg tapasztalat, hogy mit tehet tönkre egy rossz szex), mert szép és jó vágyaid vannak, de a mai világ már nem így működik.

2011. jún. 30. 11:53
 25/65 anonim ***** válasza:

18 (F) éves vagyok, de nem volt még barátnőm, és nem is szeretnék soha sem párkapcsolatot.

Nem tudom, hogy mi lehet az oka, mert biológiai szempontból egészséges vagyok. A lényeg, hogy jól érzem magam így.

2011. jún. 30. 11:53
 26/65 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 11:52

Ez is lehetséges:)

2011. jún. 30. 11:54
 27/65 A kérdező kommentje:
Viszont a 3-4 hónapot keveselem:S
2011. jún. 30. 11:55
 28/65 anonim ***** válasza:
80%

11:40, jól beszélsz!

Igazad van, de majd a kisasszony rájön magától!

Ha a fiú szeret, megvár? Ez nem ilyen egyszerű. Nyilván nem fekszünk le senkivel egy óra ismeretség után, de egy felnőtt kapcsolat nem kapcsolat szex nélkül. Ráadásul ez számomra azt sejteti, hogy csak a fiúk szeretik a szexet! Ne legyünk már álszentek!

Aki meg azt mondja, ez így normális, azt megkérdezném, hogy ez miért normális? Ha én fiú lennék, nekem tuti nem kellene szűz lány, főleg úgy nem, hogy szűzen vegyem feleségül. Ismétlem, itt a hangsúly ráadásul azon van, hogy az illető nem vallási okokból döntött emellett.

2011. jún. 30. 11:59
 29/65 anonim ***** válasza:
63%

Igazad van!! 4 pasim volt, a 4.hez hozzámentem, öt éve vagyunk házasok. 2 alkalommal nem volt szikra. 3. alkalommal volt, de kár volt vele lefeküdni, erőltette is 3 hónap után, amikor még nem álltam készen, de megtettem a kedvéért és megbántam. Várhattam volna a 4. kapcsolatig. Nem vesztettem volna semmit.

Ha lesz komoly kapcsolatod, akkor tudni, fogod, mikor akarod elveszteni a szüzességedet, a lényeg, hogy TE döntsd el!!

Ja, és nem kell sem hosszú együttjárás, sem hosszú jegyesség, de még házasság előtti összeköltözés sem a jó házassághoz. A házasság egész egyszerűen szerencse kérdése. Járhatsz 10 évig valakivel, és még utána is szétmehettek, nincs garancia. De jó, ha tudod, mit akarsz, és a párod is, és közösek a célok.

2011. jún. 30. 11:59
 30/65 anonim ***** válasza:
60%

A cipőt se próbálod fel, mielőtt megveszed?

Persze, lehet, hogy szép, de amint menni akarsz benne, kiderül, hogy nem kényelmes, nem a te lábadra szabták.

Ne butáskodj, elronthatod az életedet, ha nem tapasztalod meg, hogy milyen a pároddal a szex.

2011. jún. 30. 12:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!