Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érintetlenül szeretnék férjhez menni, anyám azonban nem ért egyet ezzel. Szerintetek?
Anyum ki van akadva, mivel eddig egyetlen komoly kapcsolatom se volt, mert ha egy fiúnál nem érzem azt a bizonyos szikrát, akkor le is zárom a kapcsolatot. Ő már szeretné ha komoly kapcsolatom lenne, és belekezdenék az életbe. Nagyon konzervatív vagyok, és úgy tervezem, az esküvőmig megtartom a szüzességem. Amikor elmondtam ezt neki kiakadt, hogy nem hiszi el, nem hiányzik nekem egy kapcsolat és a szex. Persze a szex hiányzik, de én nem tudom csak úgy odaadni magam egy fiúnak, aki tetszik, mint a legtöbb lány - nekem ahhoz szerelem kell:((
Szerintetek én élek álomvilágban? Egyáltalán mi a véleményetek erről az érinthetetlenül menni férjhez dologról?
21/L
Köszönöm a válaszokat:) Ha szerelmes lennék, akkor olyan egy év lenne a határ. Persze vannak fiúk, akik beleegyeznének, hogy várjunk, de ha nagyon szeretné, akkor is várnia kellene ( 1 évet), mivel ki tudja... Magamtól lettem ilyen. Nem vagyok vallásos, ateista vagyok mielőtt valaki ezt felhozná. Csak kissé elegem van a körülöttem lévő világból:(
"Persze a szex hiányzik ?? hogy hiányozna ha egyszer nem is csináltad?"
Kívánom, ennyire egyszerű.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:26
Köszi szépen a választ:) Úgy gondolom, ha tényleg szeret egy fiú, akkor a szex nem lesz neki akadály... Örülök, hogy nem csak én vagyok ezzel a hóbortommal egyedül:)
Hát te tudod... De magamból kiindulva...
Soha nem azt néztem, hogy a páromnak mekkora van, nem ez alapján válogattam pedig nekem igenis fontos a szex, de a szerelem még fontosabb.
Viszont amikor összejöttem egy olyan sráccal akinek egy dolog hogy csak 8cm-es volt de még borzasztóan is használta...
22évesen összeházasodsz egy férfival akiről azt sem tudod, hogy ezen a téren milyen, aztán 30évig szenvedsz mellette, vagy megcsalod? vagy elválsz tőle?
Egy jó kapcsolatban fontos a szex is, a rossz szex tönkre tehet egy jó kapcsolatot is...
Te azt csinálsz amit akarsz...
Csodálkoznék ha valaki így elvenne feleségül.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:29
Inkább add meg a címed, szívesen találkoznék veled, és adnék egy helyesírási tanácsadó szótárt:)
Tartogatod magad? Hol élünk a 19. században? Nem azt mondom, hogy feküdj le egy pasival az első randin, de hogy házasságig vártok az egy nagy hülyeség. Nekem, mint férfinek az a véleményem, hogy amelyik pasi ebbe belemegy, az mellette tuti megcsal. És igen, szerintem álomvilágban élsz!
A szex szerintem egy kapcsolat alapja, tehát ha nincs szex, akkor kapcsolat sincs! Főleg így 20 éven felül! Én akármennyire szeretek egy nőt, de 3-4 hónapnál többet nem várnék egyre sem!
11:41, miért kéne mindenkinek ugyanúgy működnie, ugyanúgy csinálnia valamit, mint ahogy Te elképzeled?
Én sem így csináltam, nem is bántam meg, de nehogy már bele akarj szólni egy másik ember szüzességébe...
Kedves kérdező!
Nem akarlak elkeseríteni, de mivel véleményt kértél, így én is elmondom. Egy olyan srác, aki nem hívő, és korban hozzád illik, vagyis nem gyerek már, hanem férfi, az nem fog rád egy évet várni!!!! Egész egyszerűen azért, mert a szex hozzátartozik egy felnőtt kapcsolathoz! Én ugyan lány vagyok, de meg is őrülnék, ha engem váratnának egy évig, és tuti, én sem váratnék senkit ennyi ideig. Most őszintén: minek? Ha egy évig váratod, akkor tuti nem ver át, vagy nem hagy ott? Hát, végülis lehet, de kicsi az esély. Ha meg mégis, akkor arra viszont nagyon nagy, hogy addig, amíg te beadod a derekadat, addig eljár máshoz. Hogy őszinte legyek, egy szavad nem lehetne miatta.
Másik dolog: sose mondd, hogy soha, ha olyan szerelmes vagy, mint a nagyágyú, nem tudhatod, hogy kibírod-e egy évig. Gyanítom, hogy nem. Ahogy azt sem, kibe leszel szerelmes. És ha ő mondjuk nem akar nősülni? Vagy majd csak sok-sok év múlva? Egyébként abszolút házasságpárti vagyok, de nem értem, hogy egyesek valami csodát várnak a házasságtól? Mármint szüzesség szempontjából, főleg, ha nem is vagy hívő. Sajnos az sem garancia semmire. Akkor is otthagyhatnak, vagy megcsalhatnak.
Mindenesetre azt csinálsz, amit akarsz, csupán elmondtam a dolog buktatóit, amiről nyilván nem tudhatsz, mivel még naiv és tapasztalatlan vagy.
Még zárásképpen annyit, hogy én lányként menekülnék egy olyan fiútól, aki szüzen akar nősülni.
Valahol ez lehetetlen, amire vágysz, sok férfi le fog lécelni, ha megtudja, hogy neki még jó esetben éveket kell várnia azért, hogy szeretkezhessen veled. (esetleg látszólag belemegy, de közben ki tudja mit tesz) Max. egy nagyon vallásos az, aki belemenne.
Nem gond, de megértem anyud is.
Van középút a mindenkinek odaadod magad és a házasságig várok vele típus között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!