Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érintetlenül szeretnék férjhez menni, anyám azonban nem ért egyet ezzel. Szerintetek?
Anyum ki van akadva, mivel eddig egyetlen komoly kapcsolatom se volt, mert ha egy fiúnál nem érzem azt a bizonyos szikrát, akkor le is zárom a kapcsolatot. Ő már szeretné ha komoly kapcsolatom lenne, és belekezdenék az életbe. Nagyon konzervatív vagyok, és úgy tervezem, az esküvőmig megtartom a szüzességem. Amikor elmondtam ezt neki kiakadt, hogy nem hiszi el, nem hiányzik nekem egy kapcsolat és a szex. Persze a szex hiányzik, de én nem tudom csak úgy odaadni magam egy fiúnak, aki tetszik, mint a legtöbb lány - nekem ahhoz szerelem kell:((
Szerintetek én élek álomvilágban? Egyáltalán mi a véleményetek erről az érinthetetlenül menni férjhez dologról?
21/L
az is benne van a pakliban, hogy aki érintetlenül feleségül venne, nagyon nagyon mélyen vallásos és hagyománytisztelő ember. és nem biztos, hogy neked arra van szükséged.
attól még komolyan gondolhatja veled a srác, mert nem akar egyből feleségül venni. attól még szerelmes lehet beléd, és tisztelhet, és nyilván, ha szűz vagy, várna rád egy normális időintervallumon belül. de ha szerelmes beléd, pláne, hogy szeretne szeretkezni veled (nyilván ha nem akkor is, de akkor hamar feladja a várakozást az illető), és ha nem vár x évig, mert szakít, az nem biztos, hogy az ő hibája lesz, csak nem fogaj érteni, hogyha szeretitek egymást, ez miért nem nyilvánul meg szeretkezésben is.
a szeretkezés természetes, és jó, és élvezzük, attól nem feltétlenül lesz jobb, hogy az ember vár addig, míg oltár elé nem vezetik.
sokan meg úgy vannak vele, itt olvastam, hogy vártak a házasságig, DE előtte petting volt! ennyit a hű de nagy erkölcsösségről... hát szerintem a tapi-smaci meg az orális szex is ugyanúgy szex, nem csak a behatolás az.
"A szexet meg tesztelni? Az tanulható, egymáshoz igazítható. Nem olyan, mint a cipő..."
Nagyon-nagyon TÉVEDSZ!
Max. azt tudom elhinni, hogy neked még nem volt rossz szexuális kapcsolatod.
De mi az, hogy odaadni magad? Én ezt eleve nem értem. A szex az jó. A nőnek is, pasinak is. A szex nem a pasiról szól, a szex nem olyan,. amihez a nőnek így kell hozzáállnia, hogy "jó, odaadom magam, mert szeretem és megteszem neki ezt a szívességet".
Szerintem semmi értelme így belemenni egy házasságban. Igazi álomvilágban élő, romantikus lány vagyok, de ilyen vágyaim sosem voltak. Nem érzem magam romlottnak attól, hogy szeretem és élvezem a szexuális együttlétet, és egy percig sem bánom, hogy nem várok/vártam vele az esküvőig, sőt, viszonylag hamar meg is történt a dolog. Apropó, tudod kivel? Egy szűz fiúval. Mégsem éreztem úgy, hogy odaadta volna nekem magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!