Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Érintetlenül szeretnék férjhez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érintetlenül szeretnék férjhez menni, anyám azonban nem ért egyet ezzel. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Anyum ki van akadva, mivel eddig egyetlen komoly kapcsolatom se volt, mert ha egy fiúnál nem érzem azt a bizonyos szikrát, akkor le is zárom a kapcsolatot. Ő már szeretné ha komoly kapcsolatom lenne, és belekezdenék az életbe. Nagyon konzervatív vagyok, és úgy tervezem, az esküvőmig megtartom a szüzességem. Amikor elmondtam ezt neki kiakadt, hogy nem hiszi el, nem hiányzik nekem egy kapcsolat és a szex. Persze a szex hiányzik, de én nem tudom csak úgy odaadni magam egy fiúnak, aki tetszik, mint a legtöbb lány - nekem ahhoz szerelem kell:((

Szerintetek én élek álomvilágban? Egyáltalán mi a véleményetek erről az érinthetetlenül menni férjhez dologról?

21/L

2011. jún. 30. 11:14
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
vagyis utolsó előtti:)
2011. jún. 30. 12:17
 42/65 anonim ***** válasza:
83%
Ja még egy apróság: a 21. században a nők nem "odaadják magukat" a férfiaknak. Ma az embereknek igénye van a minőségi szexre. Ez azt jelenti, hogy aktív résztvevőnek kell lenni, amikor csinálod, és tanulni. Amelyik nő csak fekszik, mint egy darab fa, azt szokták otthagyni és/vagy megcsalni amiatt, hogy nem jó az ágyban.
2011. jún. 30. 12:17
 43/65 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam végig minden választ, lehet, hogy írták már ezt előttem, akkor bocsánat... Szóval tegyük fel, hogy most összejönnél valakivel, együttlennétek 11 hónapig, majd valamiért szétmennétek. Szex még nem volt, mert ugye te vász egy évet. Pár hónapra rá megint összejönnél valakivel, akivel mondjuk fél évig vagy együtt, majd megint jönne a szakítás. És így tovább mondjuk míg 5-6. alkalommal megtalálnád az "igazit". Lehet, hogy 26-28 éves korodig nem találnál senkit. 30 évesen akarod elveszíteni a szüzességed? És ha még az a kapcsolat sem végződne házassággal? Keresgélnél még néhány évig, majd házasság. 35-36 évesen vállalnál gyermeket? Ilyenekben nem gondolkodtál...? Nekem ez nagyon furcsa. Szép dolog, hogy tartogatod magad, de ez tényleg csak egy álomvilág. És arra sosincs garancia, hogy kivárod az egy évet, lefekszetek, és még jó is lesz. Igaz viszonyítási alapod még nem lesz, de azt azért érzi az ember, hogy "húúúúúú ez igazán jó, szeretem a szexet vele", vagy pedig csak "elmegy egynek"... Érdemes lenne végiggondolnod a dolgokat... Nehogy vénlány maradj. :)
2011. jún. 30. 12:23
 44/65 Dadim válasza:
48%

A majdani férjedet nagyon boldoggá teszed azzal,ha megtartod magad a számára.

Úgy gondolom ez ritka a mai világban és ezért szép.

Nem vagy álmodozó és az is természetes viselkedésre utal,ha a Szikra hiányában nem dobod szét a lábad akárkinek:)

2011. jún. 30. 12:27
 45/65 anonim ***** válasza:
100%
Már írtam fentebb, de úgy látszik, elkerülte egyesek figyelmét egy nagyon fontos érv a házasság utáni szex ellen. Valaki írta, hogy a nagymamájánál sem működött a szex. Én olyanról hallottam a családban, szintén egy nagymamától, hogy persze vártak házasságig, mert muszáj volt és kiderült, hogy egyszerűen nem illenek össze szex terén. A papa igen nagy étvágyú volt, ráadásul kellemetlenül nagy mérettel és sehogyan sem bírták összehangolni a dolgokat. Senki ne ringassa magát illúziókba, hogy a szexben is mindig össze lehet csiszolódni, ha nem megy: van, amikor egyszerűen nem megy és kész. Ezek az emberek pedig leéltek x tized nyomorult életet egy olyan mellett, akivel a pokolba kívánták volna a szexet. Megérte nekik vajon? Mert válni szintén nem "illett".
2011. jún. 30. 12:30
 46/65 anonim ***** válasza:
18%
Már bocs, de a nagymamás dolog sántít. A nászéjszakán kiderül, hogy frigid? Ilyen nincs, az hogy az első alkalommal nem élvezte, nem jelenti azt, hogy nem is fogja. Ha akkor ezt elkönyvelték, az hiba...
2011. jún. 30. 12:33
 47/65 anonim ***** válasza:
100%

Hát én volt párommal nem élveztem sose,az elsőnél se ,se az utolsónál,pedig ő probálkozott,én is,de inkább egy idő után hagytam magam,előbb végzünk alapon,megjátszottam magam neki,aztán már mikor sírva feküdtem alatta,ő mondta hogy neki ebből elege van,szakitottunk.Aztán jött a mostani párom akivel már az első is élvezetes volt.

Ha nem mükődik a szex nem szabad magunknak hazudni,a másiknak orgazmust szinleleni,probálkozni lehet,egy darabig,de nem évekig szinleni,és melette maszturbálni,meg a barátnőknek sírni hogy de szar a szex,mert furzstrációt okoz a kielégületlenség,és csak jó mindekét félnek örömet okozó szexel lehet kielégülni,szinleleve nem,persze sajnos sok himneműnek csak segédeszközök a nők,nem is törödnek azzal,hogy a nőnek is jó e,csak ők legyen kielégitve.

2011. jún. 30. 12:47
 48/65 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: a mama nyilván később belátta, hogy már elsőnek is azért volt rossz, mert frigid. Fölösleges kötekedned, a válaszoló egy nagyon tipikus esetet írt le, a házasságok 90% egy kalap szar volt a szex miatt néhány évtizede (igen, mert anélkül vágtak bele, mielőtt kipróbálták volna, működik-e), hiába hadonászol.
2011. jún. 30. 12:49
 49/65 anonim válasza:
100%

Én csak a saját példámat tudnám leírni. Mélyen hívő katolikus voltam(vagyok, de már nem annyira méllyen. 16 évesen beleszerettem egy nálam jóval idősebb férfiba, sex nem volt. A sors így döntött. Hosszú idő után vége lett. 2 év múlva teljesen véletlenül vmi Isteni akartra, belebotlottam a nagy ő-be. /Előtte határozott elveim voltak nekem is, csak olyannal, akit tényleg szeretek, és min. fél év után./ Szóval nagyon szerelmes lettem újra, azt hittem az első után már soha nem tudok úgy szeretni, de még jobban szerlemes voltam. Egy bő hónap után megtörtént a dolog. Akkor úgy éretzem talán még egy kicsit várhattam volna, de utána ahogy teltek múltak a hónapok, sokat tanultam magamból is, s így 9 év távlatából, nam bántam meg. A nagy ő persze minden szemontból tökéletes volt és nagyon nagyon szerettem, és még szeretm ma is. Persze a végének happy enddel kell végződnie. Szóval bő 5 év együttjárás( ebből 2 év együttlakás ) után megkérte a kezemet. Szerencsémre ő sem egy lányfaló életet élt előttem, csak egy komoly kapcsolata volt neki is, de ő már sexelt a kapcsolatban előtte.

Szóval a saját tapasztalatom az, hogy marh nagy szerencsém volt, hogy az elő után ( sex nélkü)rátaláltam az igazira és nem ragaszkodtam az elveimhez,bár nem tudom mi lett volna, ha... tovább várunk. Én úgy éreztem, vagyik a férjem mondta, hogy ő még egy hónap alatt nem volt annyira fülig szerelmes, neki több idő kellett. Azt is mondta, hogy neki nagyon fontos volt a sex, meg hogy a másik lánnyal nem működött jól.

Azóta is boldog házasságban élünk immár 4 éve, s még remélem, s mert úgy tervezzük, együtt fogunk megöregedni is.

/Tényleg csak zárójelben mondom: mi a tanulmányaink során rengeteg pszichológiakönyvet olvastunk el, így ha volt probléma, mindig sikerült megoldani azt./

2011. jún. 30. 12:51
 50/65 anonim ***** válasza:
78%
Én sem értek veled egyet. Miből gondolod, hogy jó lesz a szex azzal, akihez hozzámész. Biztos, hogy nem kockáztatnám ezt meg... De a te életed, te tudod.
2011. jún. 30. 13:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!