Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet-e farmernadrágban esküdni?
Farmermániás vagyok, az öltönyt utálom. Jó kombináció lenne-e esküvői viseletként egy farmernadrág farmerzakóval?
Szövetnadrágot, szövetzakót semmiképp sem akarok felvenni.
Egy ismerősöm mezítláb esküdött, piros ruhában és bugyi nélkül egy falusi templomban (nem viccelek)
A barátaink 1988-ban! punkegyüttes kísérete mellett a szegedi városházán ilyen foszlós pamut csíkokkal dekorált asszimetrikus ruhában, s a vőlegényé hozzá illett.
Másik barátnőm az én pöttyös menyasszonyi ruhámban, vadvirágkoszorúval a fején.
A párom előző házasságát öltönyben kötötte, de örökké farmarban-bőrben pólóban jár, azóta is rossz emlék neki.
Átlagnépek vagyunk különben.
Jól nézzen ki az a farmer!!Márkás legyen!
Ha az egész esküvő ilyen lesz, lehetne olyan a meghívó is, s utalhatnátok rá, hogy a násznép is esetleg öltözhet így. A Levi's design szerintem a meghívóra is szuper lenne. Csak úgy hangulatban értem.
Ne vegyél fel olyat, ami távol áll tőled!De nehogy azt higgye a menyasszony, hogy valami snassz dolgot akarsz!
Farmerban, megadva a módját!Biztos farmerban szeretett meg...
Itt az a ruha ahol a modell fején van koszorú, menne farmerhez, de lehet vadabb is. [link]
Szerintem ez a nap rólatok szól. Nem jó, ha áldozathozatal, hiszen szimbólikus ereje van. Úgy kell öltözni, ami nektek a legjobban kifejezi önmagatokat, és az alkalom kivételességét. A farmer anyag nem feltétlen azt jelenti, hogy kiesel, mint a piacra.
Lehet nagyon ünnepi, a saját számotokra.
A menyasszony így szeret, amilyen vagy. Ezt szereti benned. Olyan ruhát keressetek, ami mindkettőtöknek tetszik, amiben úgy érzed, önmagad vagy. Ez a ti napotok, magtoknak kell megfelelnetek, magatoknak kell hogy tetsszetek. Gondolom, a vendégek ismernek és így szeretnek.
Nem hiszem, hogy egy feszengve hordott szövetben ünnepélyesebb lennél, mint egy hozzád illő farmeröltönyben.Ez közös életetek kezdete. Olyan ruhát keressetek, aminek mindketten örültök, egyikőtöknek sem lemondás! Ezzel is ki fogjátok fejezni az esküvőn, hogy összetartoztok, hogy elfogadjátok, és csodáljátok egymást.
Tökéletesen egyetértek az utolsó válaszolóval.
Egyébként meg gondolom, ha egy sok millió forintos, bazilikás esküvőt terveznétek, akkor te is belepréselnéd magad egy öltönybe. De feltételezem a ti esetetekben erről szó sincs. Nem értem egyesek miért vannak felháborodva. Ma már nagyon sok helyen egyáltalán nem divat a habos-babos klasszikus esküvő. Két barátnőm is férjhez ment tavaly, az egyikőjük 4 millió forintos puccos (úgymond: hagyományos) esküvő keretében, a másikójuk pedig csak a párjával kettesben a sechelle-szigeteken egy sima kis fehér ruhában mezítláb a tengerparton. De vannak, akik fölvesznek egy kiskosztümöt és 8-10 családtag jelenlétében megebédelnek egy kisvendéglőben. Egyik se jobb vagy roszabb, mint a másik, csak valaki így érzi jól magát, valaki meg úgy. Az esküvő magáról a párról kell, hogy szóljon és nem arról, hogy az ilyen-olyan közeli és kevésbé közeli rokonok hogy érzik magukat. Mindenki csináljon olyan esküvőt, amin ő maga és a párja jól érzi magát! Ha farmerben, akkor farmerben, ha hagyományos klasszikusban, akkor abban!
Ja! A lényeg: sok boldogságot nektek!! :-)
szerintem a farmer ok ha mkepp azt szeretned, de nem farmer zakoval! nem nezne ki sehogy....
de akkor adj a farmerre, szep legyen, stilusos es elegans. fekete vagy kek. az ing az lehet kremszinu pl. a menyasszonyod mit szol az otlethez? o miben lesz? mert ha o hagyomanyos, puccos ruhaban akkor hulyen fogtok kinezni. a lenyeg h vmennyire elegans legyel, de ugy h te is jol erezd magad es h talaljatok! ha vmi erdekesebb kombinacio lesz akkor ezt a meghivon jelezzetek valamilyen modon h a nasznep se legyen idetlen. sok boldogsagot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!