Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kínos fekete ruhában esküdni?
Én gyerekkoromtól kezdve fekete csipkés ruhában szerettem volna esküdni. Extrém a stílusom, szöke hajam van, tejfehér böröm, tele tetoválásokkal a testem stb. és úgy gondolom, hogy nem illene hozzám a fehér semmiképpen sem. Tavaly volt a polgári esküvö, idén a templomi. Nem tudom mi legyen.
Nagyon kinéznének egy fekete ruhában?
Hát...kínosnak nem kínos, de érdekes az biztos. De egyébként mindenki abban esküszik amiben szeretne. Ha neked ez így tetszik, akkor rendben van. (mondjuk ha pl. a férjed nagyon ellenzi akkor szerintem tegyél le róla, próbáljatok közös nevezőre jutni, mert ez nem csak a te esküvőd)
De ettől függetlenül én nem ítéllek el. Vannak olyanok akik farmerben meg pólóban esküsznek...na az az ami nem illik...
Én (is?) goth vagyok, általában feketében járok, de esküvőre én vörös, vagy vörös-fekete csipke ruhára gondoltam, nem teljesen feketére. Mamám hétköznap elfogadja a feketét, de egy ilyen eseményen nem akarnám kiakasztani, mert nagyon szeretem :) - és egyébként is tetszik a vörös, vannak vörös ruháim.
Nézz körül a gothic wedding oldalakon szerintem,hátha merítesz ötleteket.
Attól is függ, hogy kiket hívsz meg,családod, barátaid biztosan megszokták már a stílusod. Idegeneket távoli ismerősöket meg nem muszáj meghívni, főleg, ha ítélkeznek.
Nah, kb. ez volt, csak feketében, és nem a mell részen voltak strasszok, hanem az oldalán, mint egy kígyózó virág. Gyönyörű volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!