Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki piros estélyi ruhában esküdni? Kép lent
35 hetes kismama leszek az esküvőnk napján.Csak polgári esküvő lesz.Milyen színű csokrom legyen egy ilyen ruhához?
én egy szép fehér csokrot el tudok képzelni. fehér rózsákkal. de amúgy nem ciki ez a ruha, főleg, hogy csak hivatalba mentek. oda inkább az esküvői ruha a ciki. :)
csak azt nem értem, hogy fog rámenni a pocakodra a ruha.... vagy nagy méret?
Itt válogathatsz a csokrok közül.
Én is először fehérre gondoltam, néhány piros rózsával, hogy menjen a ruhához is.
Nem ciki, gyönyörű a ruha, de könyörögve kérlek, ne ezt a bolerót vedd fel hozzá! Eleve ezüsttel van átfuttatva, a ruha felső része meg arannyal. Alapvető szabály, hogy aranyat nem veszünk össze ezüsttel! De még ezt leszámítva sem passzol a kettő szerintem :S Inkább egy vörös stóla, vagy egy piros boleró vagy fehér is jó, de ne ezzel!
Amúgy tényleg szép a ruha! Főleg a masni tetszik rajta :)
Szerintem sem ciki. Egyébként ez nem estélyi, hanem koktélruha szerintem, de így csincs vele baj.
A fehér szerintem is jó ötlet lenne, mondjuk kálából, az olyan elegáns :)
De még szép lehet egy halvány lila cskokr is, vagy barackszínű.
Ha esküvő, akkor én mindenképp fehérben vagy valami világos színben mennék.
Szép ez a piros ruha, de valahogy nem erre az alkalomra.
Ja, és ez NEM estélyi ruha. Ez egy koktélruha. Menyecskeruhának még elmegy, szertartásra szerintem gáz.
Bocs az őszinteségért, de szerintem többre mész vele, mint hogy mindenki benyal neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!