Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ciki piros estélyi ruhában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki piros estélyi ruhában esküdni? Kép lent

Figyelt kérdés

[link]

[link]

35 hetes kismama leszek az esküvőnk napján.Csak polgári esküvő lesz.Milyen színű csokrom legyen egy ilyen ruhához?

2011. febr. 15. 08:38
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
51%

10:42-nek üzenem! Én 22 hetes kismama vagyok! Felháborít a kérdésed, h miért nem először házasság, aztán gyerek!? Én márc. 5. én megyek férjhez kismamaként. Sajnos Pcos-s vagyok, ezért nem én ütemeztem a teherbeesésem. Október 2.-án kérte meg a párom a kezem, nyárra terveztük a lagzit! Közben cisztával műtétre vártam. Október 25.-én kiderült, h kismama vagyok, tehát kilőttük a nyári lagzit, mert fontosabb a baba. Most összeházasodunk, mert szeretnénk, ha házasságban születik a gyerekünk. Polgári szertartás lesz, szülőkkel, tanúkkal. Szép ekrü, hosszú, A vonalú menyasszonyi ruhám lesz! Boldog vagyok. Majd kb. a pici születése után egy évvel szeretnénk egy rendes lagzit csapni. Tehát ne ítélj el embereket, mert előbb jön a gyerek, mint a házasság! Kiakasztasz!

Kérdezőnek üzenem, abban menj férjhez, amiben szeretnél, csak a fekete bolerót hagyd ki. Legyen fehér és fehér csokor. És ne foglalkozz másokkal!

2011. febr. 15. 16:05
 32/36 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem förtelmesen ocsmány és ízléstelen ez a ruha esküvőre, a boleró meg hab a tortán. Menyecskeruhának még elmegy (annak se venném fel) de esküvőre, főleg terhesen ne haragudj, de RÉMES! Miért nem öltözöl fel ízlésesen, kikérve egy hozzáértő véleményét? Elhiszem és megértem, hogy ez a te napod és leszarod, mások mit szólnak, de nem hiszem, hogy a szíved mélyén örömmel töltene el, ahogy mások a hátad mögött szörnyülködnek (mert lesz ilyenek, egész biztos). Öltözz fel normálisan, ha nem akarsz nagyon csúnyán beégni. És még annyit kihangsúlyoznék, hogy nem a ruha színével van a baj.
2011. febr. 15. 16:17
 33/36 anonim ***** válasza:
50%

Én nem venném fel esküvőre. Inkább valami szolidabbat, pl. egy fiatalos, pasztell színű kosztümöt.

De nincs megszabva, mit kell felvenni, ha te ebben érzed magad önmagadnak és jól és a párodnak is tetszel benne, vedd fel nyugodtan!

2011. febr. 15. 17:49
 34/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Sajnos itt felénk lehetetlen értelmes ruhát találni főleg kismamáknak és nem is akarok most ruhára túl sokat költeni.majd keresek valami szolídabb ruhát.
2011. febr. 16. 10:21
 35/36 anonim ***** válasza:
Én a pirosat csak kiegészitőben van felsőben szeretem ilyen ruhában nem,nekem inkább a zöld árnyalatai jönnek be...
2011. febr. 19. 23:57
 36/36 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lenne ciki ebben esküdni.
2012. jún. 19. 00:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!