Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ciki piros estélyi ruhában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki piros estélyi ruhában esküdni? Kép lent

Figyelt kérdés

[link]

[link]

35 hetes kismama leszek az esküvőnk napján.Csak polgári esküvő lesz.Milyen színű csokrom legyen egy ilyen ruhához?

2011. febr. 15. 08:38
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
76%

Előszöris tisztázzuk, az estélyi ruha földig ér, ez egy koktélruha.

Ha nagyon ezt szeretnéd, akkor vedd fel ezt. gondolom a pocak miatt nem nagyon tudsz válogatni...de...nem lesz ez túl rövid? Addig még nőni fogsz, és a pocak sokat elvesz a ruhából...tapasztalat. Színben én is el tudnék képzelni valami kevésbé tolakodót, de ha Neked ez tetszik, akkor hajrá:)

Egyébként egyáltalán nem ciki, hogy várandósan mész férjhez. 20 éve még az volt, de ma már nem.

2011. febr. 15. 11:43
 22/36 anonim ***** válasza:
66%
felvenném
2011. febr. 15. 11:54
 23/36 anonim ***** válasza:
73%

35 hetesen már nem venném fel. Félidősen még igen. Egy térd alattig érő pasztellszínű ruhát választanék inkább. Ha a piroshoz ragaszkodsz, akkor inkább valami ilyen szabásút választanék:

[link]

2011. febr. 15. 13:11
 24/36 anonim ***** válasza:
73%
Igen, rémesen ciki. Semmiképp nem venném fel. Terhesen főleg nem.
2011. febr. 15. 13:13
 25/36 anonim ***** válasza:
91%

Kedves kérdező!

A csokorhoz kapcsolódóan: édesanyám anno hagyományos, hosszú fehér ruhában esküdött apummal, de már a pocakjában voltam, ennek tiszteletére vörösrózsából volt csokra, de egy szál fehéret tetettek bele a "tiszteletemre" :)

Nálad szerintem lehetne fehér rózsacsokor! Ezt a bolerót viszont tényleg ne!

2011. febr. 15. 14:29
 26/36 anonim ***** válasza:
91%

Utolsó vagyok, nah, értelmesen fogalmaztam (tiszteletére-tiszteletemre)

Szóval ezért rakattak bele egy szál fehéret!

2011. febr. 15. 14:30
 27/36 anonim ***** válasza:
68%

Nem tetszik ez a ruha, főleg a boleróval nem. Ez amúgy nem estélyi ruha. De ehhez valami krémszín virágcsokrot tudnék elképzelni.

Hasonló kategóriában nekem ezek a ruhák tetszenek (fehéret én nem húznék terhesen):

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

"Csak polgári esküvő lesz." Ez alatt mit értesz? Két tanú lesz, vagy lesz násznép is? Én két tanús esküvőre nem húznék nagy habos-babos ruhát, de ha valaki két tanú ellenér szeretne "igazi" menyasszonynak öltözni felőlem nyugodtan teheti, de ha lesz násznép még inkább felvehetnél valami pasztell, ecru, törtfehér vagy egyéb menyasszonyi ruhát is akár.

2011. febr. 15. 14:46
 28/36 tetris ***** válasza:
39%
A boleró nem illik hozzá, mert ezüst díszítéses, a koktélruha pedig arannyal.
2011. febr. 15. 15:35
 29/36 anonim ***** válasza:
70%

bocsika, sztem gázos...túl élénk a színe esküvőhöz...még egy halványlila, barackszínű ruhát jobban el tudnék képzelni...esetleg egy földig érő, nagyon elegáns sötétbordó nagyestélyit...de ez 1 frivol vörös koktélruha :) szépnek szép, de nem erre az alkalomra.

lepontozhattok, de ez a véleményem.

am. a fehér virág is éles kontraszt hozzá, és giccses...inkább hasonló színű rózsa lehetne a csokorban, esetleg tűzliliom...v. vmi sárga virág.

2011. febr. 15. 15:54
 30/36 anonim ***** válasza:
68%

Nem tetszik a ruha, 35 hetes terhesen főleg nem vennék fel ilyen rövid (és a hasad még plusz felvesz belőle) meg ilyen tűzpiros ruhát. A boleró nagyon nem jó hozzá. Ez nem estélyi ruha, hanem koktél. Én valami pasztell, világos (de nem fehér) ruhát választanék. Ez tetszik a belinkeltek közül: [link] [link]

Keresztanyám második esküvőjére (két tanús polgári) kb. 35 hetes terhesen, egy csinos nadrágot és egy csinos kismama felsőt húzott, halvány színűek voltak, kb. világos zöld-sárga, ez volt az egyetlen csini ruhája amit még feltudott húzni, újat meg nem akartak venni, kellett a pénz másra... csináltatott egy csokrot halvány sárga rózsákból, a férje azt hiszem egy öltönynadrágba és egy világos ingbe volt.

2011. febr. 15. 16:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!