Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki piros estélyi ruhában esküdni? Kép lent
35 hetes kismama leszek az esküvőnk napján.Csak polgári esküvő lesz.Milyen színű csokrom legyen egy ilyen ruhához?
szerintem terhesen is lehet fehérben esküdni csak nem ilyen uszályosban / abroncsosban hanem pl térdközépig érőben
és ha terhesen házasodnék, ilyen mell alatt elvágott görögös/rómais ruhában házasodnék... fehér/halványkék, tojáshéjszín, beige/arany de akár fehérben is.
Aha, pár napja itt osztottak le valakit nagyon, mert terhesen fehérben akart esküdni. Hogy az milyen ízléstelen.
Kérdező: én nem tudom, hogy terhes leszek-e az esküvőmön, de mindenképpen vörös ruhában fogok az anyakönyvvezető elé járulni. Hosszú uszályosban. Ha valakinek nem tetszik, pukkadjon meg.
Anyám egy sárga blúzban és lila szoknyában esküdött, teljesen rendben volt. Nagyanyám már nem is emlékszik, miben, sima hétköznapi ruhában. Mégis a mai napig házasok.
Ne másoknak akarj megtfelelni. Ez a ti napotok, egyedül a párod véleménye, ami egyáltalán számít.
Most olvastam az előbb a kérdést máshol, hogy tényleg ciki-e ha fehérben akar polgárira menni... irta, hogy valamelyik kérdésnél olvasta...
Hát megtaláltam, kedves első hozzászólónál..
Ekkora baromságot!
Semmi nem ciki azon a napon, ha tetszik neked valami, vedd fel! Ez a te napod!!! Senki más véleménye nem számít!
az első vagyok. itt van a másik kérdésre a válaszom, azt hiszem félre lettem értve elég rendesen:
"én írtam azt a választ. én úgy értelmeztem, hogy nem lesz semmiféle lagzi, nem lesznek vendégek, csak elmennek ketten és két tanúval a hivatalba. akkor sztem ciki. se fotós, se vendégek, semmi. akkor hogy néz az ki, hogy bevonulsz teljes harci díszben a polgármesteri hivatalba 3 emberrel az oldaladon? nekem is csak polgári lesz jövőre, de kinti esküvő lesz, el lesz hívva az anyakönyvveezető, és lesz esküvői ruhám, de nem csak 2 tanúval. bocsi, ha félreérthető voltam. nem akartam senkit megbántani"
Esküdni én sem venném fel... Menyecskeruhának oké.
Az estélyi szót hallva én hosszú ruhára gondoltam, az még elmenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!