Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lehet-e farmernadrágban esküdni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet-e farmernadrágban esküdni?

Figyelt kérdés

Farmermániás vagyok, az öltönyt utálom. Jó kombináció lenne-e esküvői viseletként egy farmernadrág farmerzakóval?

Szövetnadrágot, szövetzakót semmiképp sem akarok felvenni.

2009. márc. 20. 17:40
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
74%

Hát figyelj énis nagy farmerosnak számítok de csak nadrág terén.:D

Fekete farmer nadrágban és zakóban meglehet oldani.

csak kérdés h nem e szólnának meg.?

2009. márc. 20. 17:45
 2/34 anonim ***** válasza:
72%

Nem lehet. Akkor inkabb egy vaszon anyagbol (feher vagy kremszinu vagy fekete)vegyel egy oltonyt. Vagy nezegessel eskuvoi katalogust, biztosan talalsz valami hozzad illo laza, de elegans eskuvore illo ruhat magadnak.

Azert ne alazd meg ennyire magadat, es a leendo felesegedet, valamint a nasznepet a farmerszerkoddal. Egyaltalan nem jo otlet.

2009. márc. 20. 17:49
 3/34 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem neee.

Te mit szólnál ha a leendő feleséged menyasszonyi ruha helyett farmerszoknyába lenne?Nem az alkalomhoz illő, legyen meg az igazi esküvői hangulat stb. Ki lehet bírni.

2009. márc. 20. 17:53
 4/34 anonim ***** válasza:
80%
Abban házasodsz, amiben akart. Több barátomnak is volt utcai ruhás esküvője, mindössze két tanú jelenlétében. Az egyik pár az egyetemi koleszban az esküvő előtt egy órával kérdezősködött, melyikünknek lenne kedve tanúskodni nekik. Addig nem is tudott senki az esküvőjükről. Ha rendes esküvőt akarsz, akkor meg a rokonaid, barátaid úgyis ismernek mint a rossz pénzt, meg fogják érteni, hogy még ilyenkor sem akarsz öltönyt venni. Az olyan embereket meg mindig is rühelltem, akik mindenféle távoli ismerősöket hívnak meg a nagy pucc és a remélt nászajándék kedvéért.
2009. márc. 20. 17:58
 5/34 anonim ***** válasza:
80%
Ha nem érdekel mások véleménye, azt veszel fel, amit akarsz. A lényeg, hogy a házasságotok jól sikerüljön, nem? Az pedig nem a ruhán fog múlni.
2009. márc. 20. 18:01
 6/34 anonim ***** válasza:
78%
Lehet bikiniben is, de aztán meg is lesz a visszhangja, megnyugtatlak.
2009. márc. 20. 18:01
 7/34 anonim ***** válasza:
56%
NEEEEEEM+++++++++++++++++++++++
2009. márc. 20. 18:02
 8/34 anonim ***** válasza:
84%
Esküdtek már búvárruhában is emberek, ugyan már...
2009. márc. 20. 18:03
 9/34 anonim ***** válasza:
81%
Ha a menyasszonyodat nem zavarja, nyugodtan.
2009. márc. 20. 18:05
 10/34 anonim ***** válasza:
71%

Oké, hogy esküdtek búvárruhába, meg rendes utcaiba is.

De búvárruhába gondolom nem templomba rokonsággal mindenkivel.Utcai ruhába sem nagy szertartással.

Én a hagyományos esküvőre gondolok itt, ahol inkább rendes öltözetbe legyenek szerintem.

2009. márc. 20. 18:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!