Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet-e farmernadrágban esküdni?
Farmermániás vagyok, az öltönyt utálom. Jó kombináció lenne-e esküvői viseletként egy farmernadrág farmerzakóval?
Szövetnadrágot, szövetzakót semmiképp sem akarok felvenni.
Hát figyelj énis nagy farmerosnak számítok de csak nadrág terén.:D
Fekete farmer nadrágban és zakóban meglehet oldani.
csak kérdés h nem e szólnának meg.?
Nem lehet. Akkor inkabb egy vaszon anyagbol (feher vagy kremszinu vagy fekete)vegyel egy oltonyt. Vagy nezegessel eskuvoi katalogust, biztosan talalsz valami hozzad illo laza, de elegans eskuvore illo ruhat magadnak.
Azert ne alazd meg ennyire magadat, es a leendo felesegedet, valamint a nasznepet a farmerszerkoddal. Egyaltalan nem jo otlet.
Szerintem neee.
Te mit szólnál ha a leendő feleséged menyasszonyi ruha helyett farmerszoknyába lenne?Nem az alkalomhoz illő, legyen meg az igazi esküvői hangulat stb. Ki lehet bírni.
Oké, hogy esküdtek búvárruhába, meg rendes utcaiba is.
De búvárruhába gondolom nem templomba rokonsággal mindenkivel.Utcai ruhába sem nagy szertartással.
Én a hagyományos esküvőre gondolok itt, ahol inkább rendes öltözetbe legyenek szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!