Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet-e farmernadrágban esküdni?
Figyelt kérdés
Farmermániás vagyok, az öltönyt utálom. Jó kombináció lenne-e esküvői viseletként egy farmernadrág farmerzakóval?
Szövetnadrágot, szövetzakót semmiképp sem akarok felvenni.
18:05 - és miből gondolod, hogy a kérdező is ugyanolyan esküvőben gondolkodik, mint te?
2009. márc. 20. 18:07
12/34 anonim válasza:
A menyasszonyod is benne van a dologban? Akkor hogyne lehetne.
2009. márc. 20. 18:09
13/34 anonim válasza:
Az is kérdés, hogy a menyasszony mit akar felvenni? Ha Őneki sem a csipkés - habos menyasszonyi ruha az álma, és összeillően öltöztök, akkor elképzelhető. De ha a menyasszony álma az igazi menyasszonyi ruha, akkor legyél olyan nagyvonalú, hogy hozzáöltözöl, és nem farmerben veszed el. Ennyit igazán megérdemel ezen a nagy napon. Ha nagy esküvőt szeretnétek, ne kelljen szégyenkeznie az össze nem illő öltözék miatt. Ez KÖZÖS ÉLETETEK első napja.
2009. márc. 20. 18:10
14/34 anonim válasza:
lehet, sőt én már hallottam olyan esküvőről, hogy mindenki farmernadrágban volt, igaz, hogy nem volt sok vendég, kb 10, és a pár kérésére ment mindenki farmerban és ők is abban voltak, igaz, hogy nekik ez második házasság volt és akkor nem szokás a menyasszonyi ruha
2009. márc. 20. 18:15
15/34 anonim válasza:
Abból gondoltam, hogy sima hagyományos esküvőre gondolt, mert nem írt róla bővebben, hogy valami különlegesebb lenne.De nekem annyira mindegy mit vesz akkor fel:DCsak egy vélemény.Persze lehet másfajta esküvő is...
2009. márc. 20. 18:16
16/34 anonim válasza:
Esküvőre illene tisztességesen felöltözni, de biztos én vagyok begyepesedett.
2009. márc. 20. 18:34
17/34 anonim válasza:
lehet hülye vagyok, de itt azér van egy pár ember akinek nem jut eszébe az ünnep a hagyomány stb.
2009. márc. 20. 18:59
18/34 anonim válasza:
Lehet,csak nem illik.
De lehet,hogy discóba kéne menned esküvő helyett.:-)
2009. márc. 20. 19:21
19/34 anonim válasza:
Mi az hogy nem?Nincs megtiltva.
2009. márc. 20. 19:38
20/34 anonim válasza:
Lehet, sőt nagyon jó lenne. Vannak nagyon jó menyasszonyi ruhák, amik ehhez illenének. Akár egy olyan alternatívos foszlós szalagos csipkés ruha, akár olyan kis virágos vidéki lányos pamut, attól függ, hogy fogod fel a farmert. Lehet a menyasszonyon olyan ihletésű ruha, mint a léviszes
női finom fehér gyolcs felsők, Vagy olyan Jeansclubos fíling. Szerezzetek külföldi katalógust, nagyon jók vannak.
De jó lenne, ha a zene és a dekor is illene hozzá. Kivéve, ha teljesen lazár veszitek, és csak igent mondtok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!