Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiakadnátok, vagy nem tetszene, ha ilyen ruhában lenne egy menyasszony?
nekem iszonyatosan tetszik, de anyám frászt kapna, plusz nem tudom, a rokonság mit szólna...de én ebben lennék önmagam:)
mondjuk a kesztyűt azt hiszem, mellőzném...
Nagyon tetszik !
Anyukádnak óvatosan add be, feltételezem hagyományosan fehéret szeretne. Melegítsd be mielőtt meglátja, hogy neked ez a mindened, mert ebben önmagad vagy, és azért, mert más, mint amit úgy gondolod Ő vár, attól még nagyon is szép, szóval anyukám legyél nyílt :-D
A többi meg ne zavarjon, de nem mondhatnak mást, csak hogy más, de akkor is nagyon szép !
Én nem agyaltam sokat, és mostanában látom, hogy a tv-ben annyira oda vannak, hogy ebben nem érzi saját magát a lány, aztán visszagondoltam, végülis tényleg igaz, nekem kettő ruha volt amelyek közül választanom kellett, és valóban amelyik akkoriban jobban hozzám illett a belsőmhöz azt választottam. Így megy ez !
Nem fogod megbánni, nem túl extrém, és nagyon szép !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!