Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiakadnátok, vagy nem tetszene, ha ilyen ruhában lenne egy menyasszony?
Figyelt kérdés
nekem iszonyatosan tetszik, de anyám frászt kapna, plusz nem tudom, a rokonság mit szólna...de én ebben lennék önmagam:)
mondjuk a kesztyűt azt hiszem, mellőzném...
2011. febr. 6. 15:53
51/64 anonim válasza:
Jah értem, és jogos..
Nemutolsósorban gratulálok ám! :)
52/64 anonim válasza:
Azért én ezzel a vaterás dologgal vigyáznék, nehogy egy olcsó, nép éppen minőségi másolat legyen, feltételezem ezek alapján, hogy nem az eredetit árulják, ugyanis ez egy House of Wu ruha (a száma: 2691010) [link] már tavaly nyáron láttam ezt a ruhát, meg a másik kettő is amit belinkeltem, szóval nem olyan új, amúgy ha meg is rendelik sokan, akkor sem hinném, hogy minden második menyasszony ilyenben lesz, (nekem is nagyon tetszik, de nem vállalnám be, inkább egy ekrű ruhát).
53/64 anonim válasza:
Pffúú hát ez gyönyörű szép ruha, úúúúristen de tetszik!Én simán felvenném, még a kesztyűvel is, a fekete-fehér amúgyis elegáns kombináció, de fehér kesztyűvel is jó lenne szerintem, és akkor úgy mégis csak több a fehér szín összességében, ránézésre.Egyébként meg ez a te napod, vegyél fel azt amit akarsz!!Mindenki olyanba esküszik amilyenbe szeretne, ne más döntse el!!
54/64 anonim válasza:
fúú, nagyon jó, hajrá! szerintem templomban sem lenne vele semmi baj, mert pl. mellnél eleget takar, a papnak meg semmi köze a színéhez.
55/64 anonim válasza:
Jajj, ezt a ruhát az utóbbi egy hónapban vagy 30-szor láttam, mert mindenkinek ez tetszik mostanság!
Én nem venném fel, mert szerintem inkább estélyi, mintsem menyasszonyi ruha, nekem a fekete abszolút nem az viszot minden más szín igen.
56/64 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik (pedig a saját ruhám abszolut hagyományos volt), a fekete kesztyűt lecserélheted fehérre is, vagy fehérre kevés fekete mintával ami menne a ruhához (varrónő biztos segít).
57/64 anonim válasza:
Az a baj sok emberrel hogy anyucinak apucinak akar tetszeni meg a szomszéd bácsinak,néninek,közbe elfelejt önmaga lenni.Én azt vezsem fel mindig amiben ÉN jól érzem magam,nem érdekel ha nem etszik az anyámnak vagy y-onnak,mert én ÉN vagyok és nem anyám meg nem az y-on...
58/64 anonim válasza:
ez gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűű!!!! Figyelj ide! ez a nap Rólad és a szerelmedről szól, ne foglalkozz mások véleményével, legyél önmagad és érezd magad jól. Olyan jó érzés lesz majd 50 év múlva visszagondolnod arra, hogy egy gyönyörűszép ruhában mentél férjhez, nem?
59/64 anonim válasza:
Attól függetlenül, hogy én ilyet nem vennék fel, sztem nem rossz, megvan az esküvői hangulata/jellege, láttam már ennél durvábbakat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!