Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiakadnátok, vagy nem tetszene, ha ilyen ruhában lenne egy menyasszony?
Figyelt kérdés
nekem iszonyatosan tetszik, de anyám frászt kapna, plusz nem tudom, a rokonság mit szólna...de én ebben lennék önmagam:)
mondjuk a kesztyűt azt hiszem, mellőzném...
2011. febr. 6. 15:53
1/64 anonim válasza:
Látni manapság ennél extrémebbet is. :D Kesztyűvel is szép, de ha tartasz a násznép szóbeszédétől, akkor hanyagold.
Egyébként gyönyörű ruha, jó választás! :)
22/L
2/64 anonim válasza:
A ruha nagyon szép, de templomba ilyenben... hááááááát, necces
3/64 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép, semmi kiakasztót nem látok benne.
:D Azt gondoltam, valami csöcskidobós, combtőig érő miniruha lesz.
Nincs ezzel semmi baj, nagyon elegáns.
4/64 anonim válasza:
Szerintem úgy ahogy van, ez a ruha gyönyörű! Én is hasonlóban képzelem el magam, csak az fehér-bordó lesz.
A te esküvőd, a te nagy napod, ne érdekeljen mit szólnak a többiek, hisz azon a napon minden érted szól, nem neked kell, hogy megfelelj másoknak.
5/64 anonim válasza:
Talán templomi esküvőre kicsit erős, de ha csak polgárit tartotok szerintem semmi gond vele! de akkor már a kesztyű is kell :)
7/64 anonim válasza:
Kár lenne a kesztyűt hanyagolni. Szerintem egy fehér kesztyűvel menyasszonyosíthatnád ezt a ruhát. Egyébként nagyon szép ruha.
8/64 anonim válasza:
Nekem tetszik ez a ruha:-) Nincs benne semmi kirívó, szerintem elegáns, és nagyon szép.
9/64 anonim válasza:
Wow, eddig egy menyasszonyi ruha se testezett nekem igazán, de ez gyönyörű!!! Te leszel a legszebb ha ezt veszed fel!
10/64 anonim válasza:
ha a kesztyűt nem vennéd fel, nem is extrém, aszméletlen gyönyörű ez a ruha!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!