Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kiakadnátok, vagy nem tetszene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiakadnátok, vagy nem tetszene, ha ilyen ruhában lenne egy menyasszony?

Figyelt kérdés

nekem iszonyatosan tetszik, de anyám frászt kapna, plusz nem tudom, a rokonság mit szólna...de én ebben lennék önmagam:)

mondjuk a kesztyűt azt hiszem, mellőzném...

[link]

[link]

[link]

2011. febr. 6. 15:53
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
78%
szerintem is nagyon szép! max nem raksz bele abroncsot és máris "egyszeűbb":)
2011. febr. 6. 16:00
 12/64 anonim ***** válasza:
100%
mese szép ez a ruha. Szerintem tökéletes választás.
2011. febr. 6. 16:01
 13/64 anonim ***** válasza:
100%

ÚÚÚRISTEN!!!!!!!!IMÁDOM EZT A RUHÁT!!GYÖNYÖRŰŰ,nemsokára énis kezdhetek nézelődni milyen esküvői ruhám legyen,de már meg is van!!!!ez eszméletlen jó.köszönöm !!:)

24/L

2011. febr. 6. 16:01
 14/64 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is kesztyűvel az igazi!!

Azt hittem én is, hogy valami vagy mini, vagy durván cicikidobós cucc lesz.. Az, hogy van benne fekete, az a baj?? ééés?? :)

Imádom a feketét - nem, nem vagyok sem emos, és a darkos korszakomból is bőven kinőttem már, de a a fekete szerintem nagyon elegáns tud lenni -, anno például pont én is abban gondolkodtam, hogy lehetne az esküvői ruhába feketét csempészni.. Ez egy nagyon szép megoldás! Köszi is érte!

Az, hogy jó-e templomba, passzolom, nekem például biztos nem lesz templomi házasságkötésem, így én simán bevállalnám! Hajrá!

..és gratulálok!! :)

2011. febr. 6. 16:02
 15/64 anonim ***** válasza:
100%
Gyönyörű én a templomi esküvőhöz egy fekete tüllt tennék a vállamra:) Fokozva a ruhát.
2011. febr. 6. 16:02
 16/64 anonim ***** válasza:
93%
Fehér hosszú kesztyűvel, vagy a nélkül gyönyörű lenne!!!!
2011. febr. 6. 16:03
 17/64 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nagyon tetszik úgy ahogy van. Nem nagyon érdekelne, ha másnak nem ez a véleménye.
2011. febr. 6. 16:03
 18/64 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem is nagyon szép ez a ruha ezen a lányon, és semmi megbotránkoztatót nem látok rajta.

A kesztyű valóban egy kicsit erőltetetnek tűnik, de talán ha fehér lenne nem lenne ilyen túlzott.

De, ahhoz hogy érdemben tudjunk válaszolni, látnunk kellene téged is, hiszen egyáltalán nem biztos, hogy rajtad is így állna és ebben az esetben, lehet hogy mégis rossz választás lenne!

2011. febr. 6. 16:10
 19/64 anonim ***** válasza:
100%

én álmélkodnék, hogy milyen gyönyörű!!

nyugodtan vedd fel, senki nem fog kiakadni!

kesztyűvel még tutibb!

2011. febr. 6. 16:12
 20/64 anonim ***** válasza:
100%

Tény és való hogy nem a szokásos fehér esküvői ruha,de szép..

Az igazság az,hogy még ma is nagyon sokan vannak akik a boldogító igent hófehér ruhában mondják ki,mert sok-sok éve ez a szokás. A szokásokat pedig nehezen tudjuk megváltoztatni,nem igaz?

Bár én a koromnál fogva sem mennék ilyenbe férjhez,de nem botránkoznék meg ha a lányom egy ilyen szép ruhában menne férjhez..Én csak annyit mondok(és ezt mondanám a lányomnak is) hogy a te esküvőd,te mész férjhez,és nem a szüleid,rokonság.Ha te úgy tartod teljesnek az esküvői napodat,hogy ilyen ruhát vegyél fel,akkor tedd meg..

De egy jó tanács..Előtte nem árt,ha megmutatod a szüleidnek,és ha lesz templomi esküvői is a papnak is,hogy őket se érje váratlanul...Ha a szüleid,és a pap is áldását adja rá,akkor a vendégek sem fognak kiakadni..

Sok boldogságot kívánok nektek.

42/N

2011. febr. 6. 16:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!