Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kiakadnátok, vagy nem tetszene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiakadnátok, vagy nem tetszene, ha ilyen ruhában lenne egy menyasszony?

Figyelt kérdés

nekem iszonyatosan tetszik, de anyám frászt kapna, plusz nem tudom, a rokonság mit szólna...de én ebben lennék önmagam:)

mondjuk a kesztyűt azt hiszem, mellőzném...

[link]

[link]

[link]

2011. febr. 6. 15:53
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:

nagyon szép!: )

nekem nagyon bejön főleg így a fekete szélekkel meg minden

2011. febr. 6. 16:16
 22/64 anonim ***** válasza:
így másodszorra megnézve, már nem látom olyan szépnek, persze nem is csúnya. egyedi, annyi biztos.
2011. febr. 6. 16:17
 23/64 anonim ***** válasza:
42%
Miért akadna ki bárki is? Szerintem az a kiakasztó, hogy szinte mindegyik menyasszonynak ugyanolyan a ruhája és olyanok, mintha klónok lennének. Ennek a fűző része a legjobb. :3
2011. febr. 6. 16:19
 24/64 anonim ***** válasza:
73%

Nagyon szép ruha, szerintem nem extrémebb mint a bordó (és egyéb sötét színű) hímzéses menyasszonyi ruhák. Templomba meg egyenesen illendőbb, mint a hófehér ruha ami a tisztaság jele számomra (gondolom nem vagy szűz).

Kesztyűt viszont illik felvenni hozzá, én egy ugyanilyen fehéret javaslok (és nem a középső ujj bebujtatós fajtát): [link]

Megkérdezhetem a ruha árát?

2011. febr. 6. 16:26
 25/64 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon szép ruha.
2011. febr. 6. 16:27
 26/64 tetris ***** válasza:
100%
Gyönyörű a ruha, szerintem fehér kesztyűvel lehetne "menyasszonyosabb".
2011. febr. 6. 16:28
 27/64 A kérdező kommentje:
40E forint megvenni, és nem kölcsönözni, plusz 10értteljesen rád alakítják:)
2011. febr. 6. 16:29
 28/64 anonim ***** válasza:
100%

De az abroncsot ki ne vedd alóla, azzal az igazi...

Már csak azért is szép mert nem az a szokásos A-vonalú tucatruha amiben mostanság a menyasszonyok nagy része esküszik.

2011. febr. 6. 16:30
 29/64 A kérdező kommentje:

kesztyű lesz, polgárin még lehet, bevállalnám a feketét, de templomban fehérre cserélem. aztán a lagzin megint fekete:)

igen, az volt a bajom, hogy mindenki, azt mondta, hogy fekete nem való esküvőre, de nekem akkor is nagyon nagyon tetszik.

amúgy valaki írta, hogy engem is látni kéne hozzá. leírom kb, milyen vagyok/szeretnék lenni addigra.

160cm vagyok, 70 egy pár kiló, addigra egy 10est ledobok, az tuti, addig nem megyek férjhez, míg nem leszek közelebb a 60hoz, mint a 65höz:)

hosszú szőke hajam lesz

barnább bőrszínem, mint a mostani, bár nem ennyire barna, mint a képen a lánynak

nagy cicijeim vannak, homokóra alakom, szóval szerintem passzolna rá

hajamat olyasmire akarom, mint a lánynak a képen

vagy ilyenre: [link]

csak nekem sokkal több hajam van, szall az szerintem szebb lesz

egyedül azt nem tudom, hogy egy nyaklánc nem rontana az összhatáson?

karkötőt valami vastagabb, merev, csillogósat szeretnék, fülbevalóra nincs tippem, és a hajamba is kéne valami...csillogósat szeretnék

ezekre várok tippeket is, ha esetleg van:)

2011. febr. 6. 16:36
 30/64 anonim ***** válasza:
100%

ékszer: [link] én egy nagyobb ezüst színű, ezüst köves nyakláncot húznék, kb. mint ezen a képen is van, egy ezüst köves széles karperec is nagyon jó mutat hozzá.

[link] de ennél azért valamivel kisebbeket.

Én a hajra kontyot javasolnék...de Te tudod.

Ehhez hasonló ruhák amúgy:

[link]

[link]

2011. febr. 6. 16:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!