Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok táncolni, nincs ritmusérzékem. Szerintetek milyen egy lakodalom, ha a menyasszony nem táncol?
hát nem a legjobb
azért annyira nem lehet vészes a helyzet
csárdásozni mindenki tud, meg lassúzni is - főként ha a párod jól vezet :)kicsit erőltesd meg magad, ha nem akarsz rossz hangulatú lagzit
mellesleg mostanában egyébként is divat lagzi előtt táncórákat venni, ha módodban áll, az sem árthat
ÉS sok boldogságot :)
Egy lakodalomban senki nem táncol, én legalábbis semmiképp nem nevezném a ritmusos rázást és ugrálást, sejhajozást táncnak :) Sosem szerettem ilyen szempontból a lakodalmakat, bár a környéken mindenki más igen... nekünk nem lesz, ha akarnak, ők tarthatnak mulatós tuctuc bulit, minket ez nem vonz. Ha nagyon muszáj: bécsi keringő, sima keringő, csárdás, lassúzás... ezekhez nem kell sok dolog, és igazából a többi is ezek továbbfejlesztése: egy lépés helyett kettő, stb.
Sok boldogságot!
Én sem tudom mi lesz velem, utálok táncolni és nem is tudok.:)
A párom szerint csak azért nem tudok,mert nem akarok!
Amúgy sok boldogságot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!