Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiakadnátok, vagy nem tetszene, ha ilyen ruhában lenne egy menyasszony?
nekem iszonyatosan tetszik, de anyám frászt kapna, plusz nem tudom, a rokonság mit szólna...de én ebben lennék önmagam:)
mondjuk a kesztyűt azt hiszem, mellőzném...
"a magyaros ruhákat nem találom gagyinak, székely vagyok, hungarista a familia, szóval elég erőteljesen gondolkodom benne:)"
Én néptáncolok, ez nem ezzel függ össze szerintem (az eredeti 100, 150 éves díszmagyarok gyönyörűek [link] , [link] , [link] , [link] [link] )a ma kapható ruhák kivitelezése, fazonja, elbagatelizálása nem tetszik (pl. a pártát adnak asszonyra) ( [link] de ízlések és pofonok... nálunk is, engem is beleértve magyaros érzelmű az egész család. Az abroncsos hosszú ruhákat nem találtam kényelmetlennek soha.
Itt van rövid is, hosszú is, abroncsos és abroncs nélküli is, magyaros és nem magyaros is, az összes közül amit eddig láttam, még ezen a honlapon vannak a legszebb ilyen jellegű ruhák (számomra elmegy kategória, de lehet neked tetszik):
köszönöm a linkeket, az oldal és a ruhák kifejezetten tetszenek:)
amúgy én is néptáncolok:)
Ezt a ruhát amúgy vaterán találtad (40ezerért), amit egy másik topikban linkelt valaki?
Nagyon szépséges ruha, csak kár, hogy ezekután mindenki ilyenre fog hajtani.. :( :)
ebből több van, méretre varrják/alakítják:)
meg kép alapján van varrónő ismerősöm, aki megvarrná.amúgy remélhetőleg köv. nyárig fogyok 10enpár kilót, szóval most hiába venném meg:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!