Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kiakadnátok, vagy nem tetszene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiakadnátok, vagy nem tetszene, ha ilyen ruhában lenne egy menyasszony?

Figyelt kérdés

nekem iszonyatosan tetszik, de anyám frászt kapna, plusz nem tudom, a rokonság mit szólna...de én ebben lennék önmagam:)

mondjuk a kesztyűt azt hiszem, mellőzném...

[link]

[link]

[link]

2011. febr. 6. 15:53
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
77%
ez nagyon gyönyörű. Én inkább az államat fognám és nem megszólnálak.
2011. febr. 6. 20:46
 42/64 anonim ***** válasza:
85%
Ez a ruha gyönyörű! Szerintem csak azok véleménye számítson, akik a legfontosabbak neked! Én tuti férjhez mennék benne!!!
2011. febr. 6. 20:54
 43/64 anonim ***** válasza:
63%

"a magyaros ruhákat nem találom gagyinak, székely vagyok, hungarista a familia, szóval elég erőteljesen gondolkodom benne:)"

Én néptáncolok, ez nem ezzel függ össze szerintem (az eredeti 100, 150 éves díszmagyarok gyönyörűek [link] , [link] , [link] , [link] [link] )a ma kapható ruhák kivitelezése, fazonja, elbagatelizálása nem tetszik (pl. a pártát adnak asszonyra) ( [link] de ízlések és pofonok... nálunk is, engem is beleértve magyaros érzelmű az egész család. Az abroncsos hosszú ruhákat nem találtam kényelmetlennek soha.

Itt van rövid is, hosszú is, abroncsos és abroncs nélküli is, magyaros és nem magyaros is, az összes közül amit eddig láttam, még ezen a honlapon vannak a legszebb ilyen jellegű ruhák (számomra elmegy kategória, de lehet neked tetszik):

[link]

2011. febr. 6. 22:11
 44/64 anonim ***** válasza:
49%

két link újra:

eredeti díszmagyarokhoz: [link]

mai "díszmagyar" példának: [link]

2011. febr. 6. 22:14
 45/64 anonim ***** válasza:
63%
Utóbbi linket egy kérdésben találtam (épp úgy ahogy a többit is más linkelte először), az illető saját ruháját linkelte, még véletlenül sem akartam leszólni, megbántani, vagy hasonlók, csak nekem nem igazán tetszik.
2011. febr. 6. 22:31
 46/64 A kérdező kommentje:

köszönöm a linkeket, az oldal és a ruhák kifejezetten tetszenek:)

amúgy én is néptáncolok:)

2011. febr. 6. 23:32
 47/64 anonim ***** válasza:
50%

Ezt a ruhát amúgy vaterán találtad (40ezerért), amit egy másik topikban linkelt valaki?

Nagyon szépséges ruha, csak kár, hogy ezekután mindenki ilyenre fog hajtani.. :( :)

2011. febr. 6. 23:38
 48/64 A kérdező kommentje:
igen, vaterán, ezért is képfeltöltéssel tettem fel. azért nem akartam feltenni, nehogy másnak is megtetsszen, és tömeg legyen, de úgy voltam vele, kevés vagányabb meg hozzám hasonló menyasszony van, aki bevállalja, plusz nekem köv. nyáron lesz az esküvőm, addigra csak elfelejtődik:)
2011. febr. 6. 23:40
 49/64 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem akkor baromi gyorsan csapj le rá, mert ennyiért tényleg nagyon jó - már ha tényleg nincs hibája, és stimmel méretben is -, mert mint mondtam, a másik topikban már belinkelte valaki, és ott is dicsérték nagyon.. :)
2011. febr. 6. 23:43
 50/64 A kérdező kommentje:

ebből több van, méretre varrják/alakítják:)

meg kép alapján van varrónő ismerősöm, aki megvarrná.amúgy remélhetőleg köv. nyárig fogyok 10enpár kilót, szóval most hiába venném meg:S

2011. febr. 7. 00:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!