Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy zajlik manapság egy legénybúcsú?
Ó, és még az utánam szólós is leszólta! Hát tényleg mulatságos emberek vannak:)
Kívánom, hogy élj boldogan összezárva a pároddal, egymás s*ggében. Hosszú, egészséges életet kívánok. Élvezzétek ki a szürke hétköznapokat és a háborítatlan magányt!
A véleményed alapján neked nem lehetett még néhány hetesnél/hónaposnál hosszabb kapcsolatod.
Ha mégis találtál egy balekot, ragadd meg, és ne engedd el! Soha többé nem találsz hozzá hasonlót!
ezt annyira bírom,mikor a lányok mondják el,mármint a feleséek,hogy milyen is volt a párjuk,vagyis a férjük legénybucsuja....
miért?ott voltak?
ennyire elsoroltak minden részletet???
BIZTOS :))))))))
Sziasztok lányok! 😂 😂 😂
Hát ahogy olvasgatom sokatoknak fogalma sincs arról hogy a vőlegénynek miért jó a legénybúcsú. Ne haragudjatok meg rám én mint vőlegény én is most készülök a legénybúcsúmra. Egyrészt fogalmam sincs hogy mit szerveztek nekem a barátaim de azzal tisztában vagyok hogy szeretem a párom. Másrészt a társaságból kinézem hogy készülnek biztos valami táncos lánnyal de ezt már leboxoltam a párommal és az ő véleménye is ugyanaz volt mint az enyém....
Nem a kufirc és a táncos lány vagy fiú miatt tartjuk ezt, hanem azért mert elvileg ezzel a,, baráti társasággal,, tartott bulival búcsúztatjuk a legényt és a leányt!
Más általatok emlegetett,, pasiknak,, lehet hogy fontos az hogy egy jót ...janak de valószínű és itt igazat adok pár kommentelőnek akkor ti választottatok rosszul és nincs bizalom. Én sem tudom mi történt nagyjából azt sem hogy a kedvesem hol tartotta a leanybúcsút de 100%ig megbízok benne ha jól érezte magát akkor jó. Nekem személy szerint a barátok a legfontosabbak ezt ő is tudja úgy ha lesz lány ha nem akkor is a barátaimmal fogok ünnepelni. Ha csak kufircolni akarnék azt meg tudnám tenni százezer felé képpen. Az esküvőt meg azért tartjuk majd mert szeretem és ő is szeret úgy érzem. Szóval a legénybúcsún lehet hogy van táncos csaj, szép kerek a feneke esetleg nagy mellei vannak és egy szál bugyiban lengeti a testét előttem de nem ez a lényege. Ha lesz én is meg fogom nézni a csajt de van egy határom amit nem lépek át. Biztos hogy semmi felé történet vagy story nem fűz majd hozzá 😀 9 éve vagyunk együtt 10. évünkre lesz a lakodalom ennyi idő alatt ki ismertük egymást és nem aggódunk a másik nemi élete miatt mert azt közösen megoldjuk mindenféle kívánságával együtt. Bocsánat ez viccesen hangzik de így van. Szóval aki sokat aggódik az már régen rossz... Nekünk a buli és a... két külön dolog. Buli csak a barátokkal valahol máshol kufirc nélkül, élvezkedés pedig csak vele otthon barátok nélkül 😉
Szép napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!