Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy zajlik manapság egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy zajlik manapság egy legénybúcsú?

Figyelt kérdés
Már csak a filmekből kiindulva elég durvák lehetnek, mindenféle nőcskék meg ilyesmik. Kérdeztem a párom he összeházasodnánk és lenne legénybúcsúja mit csinálnának. Azt mondta tartanának pinceszert egy eszem iszommal azt kész. Kérdezem még, hogy és lennének nőcskék is mi? Erre ő nem nem lennének. Kérdezem én, az ilyet mért mondaná el? Tudja mindenki, hogy tetszik a pasiknak ha egy félmeztelen nő riszál neki, nem? Nagyon félek tőle, hogy ha oda jutunk pont ezen a ki*aszott legénybúcsún fog megcsalni! De kell ez, ha netán nem lenne tartva akkor nem néznék őt hülyének miatta? Nem tudnék utána az oltár alőtt igent mondani neki! Ja, persze amit nem tudunk az nem fájhat! De ha ilyen alkalommal megy félre 1 pasi azt tuti eltitkolná szerintem.
2011. jan. 5. 11:07
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nyugtalan életed lesz,ha igy fogod fel,és sajnos te leszel pontosan az aki szenvedni fog.
2011. jan. 5. 12:54
 32/66 A kérdező kommentje:
Megbocsátottam neki hisz szeretem, ő ígért fűt fát aztán mégis! Mit csináljak ha egyszer szeretem? Ha elhagyom akkor is szenvednék! Próbáltam bízni benne és akkor csinált hülyeséget megint! Nem tud megszabadulni dolgoktól amik minden kapcsolatot tönkretennének!
2011. jan. 5. 12:54
 33/66 A kérdező kommentje:
Az én aggodalmamra más is közrejátszik, szülőknél lakunk az ő szüleinél! Nem egy leányálom! Menekülnék innen, nincs nyugalmunk! Ezért vagyok folyton stresszes depis! Ez is rájátszik az aggodalmaimra!
2011. jan. 5. 12:56
 34/66 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyél paranoiás. Ha benne van a hajlam és/vagy szándék, hogy megcsaljon, akkor ezt legénybúcsú nélkül is meg fogja tenni. Sőt, inkább úgy. Mert egy legénybúcsún történő félrelépés nagyon hamar kiderül, hisz rengeteg a tanú.

Az én páromnak volt legénybúcsúja, voltak táncoslányok, de nem örömlányok, hogy lefeküdjenek a kuncsafttal. Ez nekik is csak munka.

És igen, az én leánybúcsúmon is volt chippendale fiú, eszembe sem jutott kikezdeni vele.

2011. jan. 5. 12:57
 35/66 A kérdező kommentje:
Már 3 szor leírtam minimum, hogy megcsalásról még szerencsére nem volt szó a kapcsolatunkban!
2011. jan. 5. 12:59
 36/66 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tulajdonképpen mi is a bajod?
2011. jan. 5. 13:00
 37/66 anonim ***** válasza:
100%

Hát remélem, hogy meggondolja magát és nem vesz el, vagy pokollá fogod tenni az életét az örökös féltékenységgel és szabályokkal!

Tudod mit, bújattok össze egy csendes sarokba otthon egymás seggébe és nevezzétek lány ill. legénybúcsúnak!

Anyám!!! Remélem a vőlegény nem ilyen gyökér!

2011. jan. 5. 13:05
 38/66 anonim ***** válasza:
100%

Én betegesen féltékenynek tartom magam, de azt hiszem, te még rajtam is túlteszel. Ha eljutottatok odáig, hogy összeházasodtok, akkor miért gondolod, hogy más kell neki? Ha azt mondja, ő nem akar nőcskéket a legénybúcsúra, miért nem hiszel neki? Hogy tudsz hozzámenni valakihez, akiben nem bízol? Ez hiányzik neked egész további életedre? Minden túlóra, céges vacsi, haveri sörözés előtt leteteted vele az esküt, hogy nem csal meg? Bármikor találhat rá alkalmat, hogy összeszedjen valami nőt, úgy, hogy nem tud róla senki! (Tehát nem a legénybúcsún, mikor körülveszi az összes haverja, akivel feltételezhetően rendszeresen fogsz találkozni a következő években..)

Ha nem akarod, hogy legyen sztriptíz, mondd meg neki! Ő pedig majd továbbadja a haverjainak az infót.. De ne vedd el tőle az utolsó estét, amit a barátaival tölthet, még agglegényként! Ugyanazt fogja csinálni, mint előtte-utána, de mégiscsak különleges alkalom! A legény- és leánybúcsú szerintem nem is feltétlen a vőlegényért, menyasszonyért van.. hanem sokkal inkább a barátokért!

2011. jan. 5. 13:07
 39/66 A kérdező kommentje:
a gyökér az te vagy te szarmadzag!
2011. jan. 5. 13:07
 40/66 anonim ***** válasza:
100%

ÉN voltam az egyik "barom",ha nem vagy kíváncsi a véleményekre,akkor miért kérdezel ezen az oldalon?

Figyelj,akkor elmondom,hogy náluk hogy zajlott a legénybúcsú.

Pesten voltak,kapott szórólapokat,amiket szét kellett osztania lányoknak, kb az ált rajtuk,hogy már nem sokáig van esélyük..Közben térképek alapján kocsmatúra. Majd haza egyik haverhoz,vacsi és piálás(kb 10 fiú)Közben kérdések rólam,hogy mennyire ismer...AZtán olyan 10-től 11-ig engem vígasztaltak,mint már írtam...Aztán ittak tovább,aztán meg másnaposkodtak egy sort és kora délután hazajött...Remélem így már kielégítő a válaszom,elég tárgyilagos,és nem mondok vele véleményt...:D

Ha mégis,ne haragudj,ha ismét megsértettelek...

2011. jan. 5. 13:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!